گفتم: لاشی چه سریع نقل گرفتی باز یه سر به اون پست بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم: لاشی چه سریع نقل گرفتی باز یه سر به اون پست بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
فدا بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sah3b [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا کلماتی که جلو خانواده به کار نمیبری رو مورد دار بدون (sm70)(sm127)نقل قول:
فکر نمیکردم این کلمه هم مورد داشته باشه (sm120) باشه اصلح میکنم از این به بعد . (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
(sm19)من تازگیا یه جایی میرم که همه به هم کمک می کنن(sm19)
نقل قول:
نقل قول:
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺳﻮﺗﻔﺎﻫﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﻏﺮﺏ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎﯾﯽ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﻪﻭﺯﯾﺮ 100 ﮐﯿﻠﻮﯾﯽ ﻣﺎ ﻣﯿﮕﻦ ﻇﺮﯾﻒﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ 60 ﮐﯿﻠﻮﯾﯽ ﻃﺮﻑ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨﻨﺪﻩ اروپایی ﻣﯿﮕﻦﻫﺸﺖ ﺗﻦﻭ ﺑﻪ ﻭﺯﯾﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﮐﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕﮔﻮﺵ ﮐﻨﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﺮﯼ
خدا خیرتون بده (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]