فردا شب!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا شب!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین آلبوم آریان (sm2)
بعد میگن من منحرفم ...نقل قول:
علی ضیا خودش و برنامش (sm3)
(sm3)فک کنم از دستی اینجور ریدن که بعد بگن بودجه کمه
- (sm50)
اون که خوبه بازنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تور موفق محسن یگانه در آمریکا(sm2)
اتفاق ها رو ببین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما ضد نظاما بیخود میکنین تی وی ملی میبینین برین کامی هومی ببینین(sm2)
آیتم های مهم برنامه احسان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه علیخانی ظبط کردم تا الان 4 گیگ ندیدم ولی ..
تبریک سال نو پست مدرن چی سراغ دارین (sm120)
سحر جعفر جوزانی خدایی چه صدای نازی داره (sm120)
(sm120)بهنام دریانی نوشته کاور البوم تموم شد اینو گذاشته نمیدونم واقن اینه یا همینجوری گذاشته
ازش بعید نیست (sm2)
تا دیرو تو کلیپا و عکسا دماغشو میگرفت باز از لا انگشتاش میزد بیرون حالا برا من فوکوس کرده تو صورتش کلوز اپ عکس میگیره (sm2)
شبکه یک بنده خدا داره ساز میزنه میخونه دوربین فقط زومه رو صورتش ، سازو نشون نمیده (sm3)
یگانه رو..با استقطوس(sm2)
خوشبحالتون تی،وی دارین سرتون گرمه(sm172)
شبیه دارکوب شده (sm120)نقل قول:
سال نو یعنی تو (sm50)
شهر شما تی وی نیومده هنوز ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر تولدت مبارک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن احسانو سرویس کردن آذریا (sm2) چیکار کنه بدبخت، معجزه کنه
تی وی بهانست از اینجا بودن سرگرمیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم مثل ما اون ور کاری نداری تشریف داشته باش
(sm77) قوربونت ممنون(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب شب تحویل سال ِ(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت خواستم بگم نبودی (sm120)نقل قول:
(sm2)من هنوز عادت نکردم این میلادو میلاد ببینم همش فک میکنم دهن لقه
الی عشقت اومد برنامه احسان جهانبخش (sm120)
اتفاقا بعدیش همین بود می خواستم بگوشم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم عید من رستاک (sm50)
از این جهانبخش اویزون تر تو صدا و سیما نیستا(sm120)
آهنگش الان میاد ..
جهانبخش خوشتیپه ها (sm120)
برق نداریم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسردگی امین حبیبی هم بنداز پشت بندش (sm50)نقل قول:
حالا تو دچار دو گانه گی میشی سجاد خوشگله دچار سه گانگی میشه (sm120)نقل قول:
(sm173)(sm120)نقل قول:
منم و سی درصد شارژ گوشی و تاریکینقل قول:
(sm50)نقل قول: