واقعا سگ رو سگ بند نمیشه(sm2) مال شیکم گنده خوردن نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا سگ رو سگ بند نمیشه(sm2) مال شیکم گنده خوردن نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد اسی سگی افتادم ...(sm2)یعنی هنوزم هستما ولی بسیار ناچیز و قابل اغماز ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چرا من بعد از گذشت 6 ماه باید بفهم که استاد سندی کاپی کرده ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 9 دوپامینه رو از you are not alone مدرن تاکینگ کاپی کرده ...(sm120) جالبه اورتور با عمو پورنگ شروع کرده که مثلاً کسی نفمهمه کاپی کرده ...(sm2)
ترک 22 برات همیشه وقت دارم جسارت بسیار بسیار بزرگی کرده از آهنگ i will follow you مدرن تاکینگ کاپی کرده ... چطور جرات کردی ...(sm142)(sm120) این آهنگ قرص خواب منه ...
کچل کاپی کار ...(sm120)
اغماض(sm120) اسی سگ پز(sm120)نقل قول:
نقل قول:
بویایی هم معمولا از کار میافته که در مورد تو اینطوری نبوده. از من تا چند ماه بویایی م بسیار ضعیف شده بود جوری که بوی عرق تن خودم را احساس نمیکردم بوی ادکلن هم فقط همون اولش که اسپری میکردم متوجه میشدم بعدش مرخص میشدم (sm120)
درسته ... خیلی ها حرفش که میشه از چین و چینا بد میگن اما همینا میرن ماشین چینی هم میگیرن تو اروپا خیلی خیلی فروششون پایینه با اینکه مدلهای زیادی را عرضه کردن
قربانت ممنونم احسان جان (sm111) (sm19)نقل قول:
قربانت ممنونم حسین جان (sm111) (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) چرا من باید اغماض رو با ز بنویسم ...(sm25)(sm120)فشار کاری اینه ...(sm120) سگ پز هم خوبه ...(sm2)نقل قول:
آره بویایی رو شنیده بودم قبلاً ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اروپا ماشینای چینی رو تحقیر میکنن حتی تو تلویزیون و رسانه های رسمی ... دو سه سال پیش یه مستند پربیننده بود در مورد اتومبیلرانی که تو همه جای جهن پربیننده بود توش رسماً ماشین چینی رو مقایسه کردن و گفتن که به درد نمیخوره ...
(sm176)
شادمهر با همین فرمون جلو بره صداش شبیه شهره آغداشلو میشه ... خیلی لوله پولیکا شده ... تا دو سه سال دیگه شادمهر آهنگ میده میگن الکس یولیگ آهنگ داده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میشد حنجرش را عمل میکرد صداش مثل قبل میشد...ولی تو اجرای بی احساس که با پیانو زده صداش بد نیستنقل قول:
هلیم خوب کجا بخوریم؟ آدرس بدین!(sm181)
اگه با جراحی درست میشد که اینکارو میکرد ... شهرام شب پره هم جراحی کرد فاییده نداشت خداحافظی کرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی احساس رو اصلاً نمیتونم گوش بدم ... یکی از سه آهنگ شادمهر که بدم میاد و دائماً همه جا تکرار میشه ... البته به میزان تنفرم از آهنگ حس خوبیه نمیرسه ... بارون دلم خواست هم همینطور ... دائم همه جا تکرار میشن ...
عجیبه ها ولی حس خوبیه که مشکلی نداره اون دو تای دیگه خیلی بیخود و چندشن منم مطلقا خوشم نمیاد ...نقل قول:
به نظرم حس خوبیه از هر نظر جلف لوس دخترونه خاله شادونه ای و مسخره س ... حتی کاور آهنگش ... حتی موزیک ویدئوش ... نمیدونم چرا این حس تنفر رو دارم ... هیچ خاطره بدی هم اونموقع نداشتم ... حالا اگه شادمهر تو این دوره همچین آهنگی میداد میگفتم تموم شده ازش رد میشدم ولی این آهنگ تو دوره بین اوج و افت شادمهر پخش شد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس خوبیه خیلی اهنگ قشنگیه احساننقل قول:
به دل تو ننشسته حالا
منم گفتم حسین جان ... سلیقه موسیقی همینه دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من موسیقی رو با گوش میشنوم نه دل ...(sm120)
هم با گوش قشنگه هم با دل (sm10)نقل قول:
ولی سلیقه رو قبول دارم
از نظر من شاید ماندگار از تقدیر قویتر باشه
ولی از نظر تو تقدیر بهتر از ماندگار
با دل که گوش بدی احساسی میشی و بلافاصله تعصبی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا شادمهر که میگه حس خوبیـــــــــــه بلافاصله میخوام یه چیزی دم دستمو پرت کنم خوردخاکشیر کنم ...(sm120)جالبه نسبت به هیچ آهنگی این حس تنفر رو ندارم ... تنها آهنگیه اینقد ازش بدم میاد ... الان شادمهر میگه اینم شانس مایه ...(sm120)
از نظر من هر دو آهنگ متوسط هستن ... (sm25) تقدیر متوسط رو به بالا ...(sm25) میگم نظرات من در مورد آهنگا خیلی عجیب غریبه ...(sm2) واسه همین هیچوقت جایی بیان نمیکنم ...(sm2)
یاد یه خاطره ای افتادم ...
تو یه مهمونی بودیم منم تو مهمونی بر خلاف پرحرفی که دارم همیشه متانت به خرج میدم ( کلاس خودمو حفظ میکنم ) ... هیچی نمیدونم چی شد بحث رفت سراغ موسیقی سنتی و شجریان ... منم یهو از دهنم در رفت گفتم شجریان معمولی ترین خواننده سنتی ایرانه که الکی بزرگش کردن مثل گوگوش ... چشتون روز بد نبینه ...(sm2) طرف طرفدار پونصد آتیشه شجریان بود ...(sm2)بقیه رو هم خودتون بخونید که چه بحث عجیبی شد ...(sm2)
هیچی دیگه بعد مهمونی نزدیک بود تو پارک بخوابم که خانم تعهدنامه ازم گرفت که دیگه جایی نظراتم در مورد موسیقی رو بیان نکنم ...(sm2)(sm2)
یه لحظه فک کردم شادمهر از مولانا خونده ...(sm120) طراح کاور شادمهر رو با چاوشی اشتباه گرفته ...(sm120)
من مـــعن مــــن مـــــــعن رویایی دارم رویای آزادیــــــــــــــــــ
چیزی که طراح کاور شنیده : آمد بهار جان ها ای شاخه تر برقصا ...(sm120)
این حسی که تو داری نسبت به حس خوبیهنقل قول:
من به بهت قول میدم محسن یگانه دارم
اصلا خوشم نمیاد
و اینکه نظر هرکسی محترمه در مورد اهنگ
چون هممون به یه شکل غم و شادی رو تجربه نمیکنیم بخاطر همین تفاوت سلیقه هست
هرچی نباشه توام مثل رئیس جمهور مملکت، دکتر مهندسی(sm2)نقل قول:
فقط میتونم بگم تف تو کیونت(sm2)من کلی با این اهنگ حال کردم(sm120)نقل قول:
خب اینجارو هم سلیقه هستیم(sm2)نقل قول:
نگو که موهاتو عروسکی شونه میکنی ...؟(sm160)(sm2)خاله شادونه هم میبینی ...؟(sm2)نقل قول:
مویی دیگه نمونده(sm2) البته حق داری 45 سال سنت شده این حسارو درک نمیکنی(sm2)نقل قول:
مو بکار ...(sm120) من کاشتم دراومده پزشو میدم ...(sm160)(sm149)(sm2)نقل قول:
نامرد رو نیگا حالا نوبت این شده 5 تا 5 تا بالا بری ...(sm2)
یکم کاشتم ولی گردالی وسط سر همچنان تعداد موها کمه(sm120)نقل قول:
دیگه خودم دارم 40 ساله میشم نمیتونم به تو بگم چهل ساله که... ابهت این قضیه میره زیر سوال(sm2)
گردالی وسط که هیچوقت کامل نمیشه ...(sm120) رنگ مو کارسازه که سفیدی کف دیده نشه ...(sm120)شویدای جلو رو با سشوار صفا بده حجم بگیره ...(sm2)نقل قول:
همین که نگفتی 50 ساله جای بسی شکر داره ...(sm2)
فقط موندم این علی قلی زاده و بن وایت مدافع ارسنال کجا موشون رو درست کردن اینجوری شد(sm2)هرچند فکر کنم پروتز هست(sm51)نقل قول:
50 ساله بمونه برا دو 3 سال دیگه(sm120)
آره پروتز با چسب 6 ماهه ...(sm120)ولی بهشون میاد ...(sm120)نقل قول:
پس از الان برای 3 سال دیگه برنامه ریختی ...(sm2)
ها خوب شد براشوننقل قول:
منو تو 30 سال دیگه شبیه فسیل میایم اینجا کامنت میدیم(sm2)
اتفاقاً چند وقت پیش داشتم به همین فکر میکردم تا کِی ادامه داره اسپم ول دادن تو انجمن ...(sm2)بعدش به این نتیجه رسیدم حالا حالاها ادامه داره ...(sm2)نقل قول:
پلی بک آرش هم تو کنسرتش لو رفت. انگار همه خواننده ها گشاد کردن واسه زنده خوندن
آرش خواننده نیست ... دلیل هم دارم ...! کسی که میگیره بر اساس ملودی غربی یه چیزی تفت میده به اسم شعر و زمزمه کنه خواننده نیست ... غربی ها هم خوششون میاد چون با ملودیش حال میکنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروزه موسیقی همه چی شده ... موسیقی بیزینس شده ... موسیقی مجالی برای چرخش شده ... و اینک : ژانگولر ...
جونم تنظیم دوستانی که کار شاد دوست دارن گوش کنن خیلی قشنگه برخلاف کاور چرتش (sm118)(sm137)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی نظرت را ول کن ببینیم چی تو چنته داری (sm41)(sm157)
من بهت میگم چی میگه.... الان میاد میگه تنظیم قابلمه ای(sm2)نقل قول:
پ.ن .. نظر خودم: واقعا شر و ور بود .. گوش نکن اینارو زشته خداییش(sm2)
خدا بگم چیکارت نکنه با این سلیقه موسیقیایی ...(sm120) به جان خودم 7 ثانیه بیشتر گوش ندادم و یه معذرت خواهی از گوش هام کردم ...(sm120)نقل قول:
یارو داده میگه بلمرون اونوقت تنظیم رو نیگا ...(sm120) تنظیم شمال و آهنگ جنوب ...(sm120) احتیاج به توضیح بیشتر نیست ...(sm120)