یه اهنگ هم من پیشنهاد میدم به عنوان سر آهنگی(sm120) آهوی دشت زنگاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه اهنگ هم من پیشنهاد میدم به عنوان سر آهنگی(sm120) آهوی دشت زنگاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا خیلی وقتا به کار میاد ... بعضی مشکلا رو تا پیش متخصص نبری خودت نمیتونی حل کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببرم بفروشم (sm2)نقل قول:
همه مشکلارو حل میکنه فقط ویزیتاشون.گرونه(sm172)نقل قول:
نویسندش کیه ؟نقل قول:
یه جورایی آره . کلئوپاترا ملکه مصر بود که 40 سال حکومت کرده تو مصر و معشوقه جولیوس سزار پادشاه روم بودهنقل قول:
خیلی قشنگه خیلی چیزا یاد گرفتم ازش
این دفعه رو بیخیال باشه شاید خودش فهمبد اشتباه کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمان حال نمیده دیگه (sm50)
سیگار و با نامجوت که به فازم نمیخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیشم زیاد پیش میاد(sm2)
هردوتاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم که پروژه بعدیمه.. بزار کوری رو تموم کنم(sm120)