هادی توی باز داشت گاه در مورد کیفیت شیشه نوشابه های زم زم توضیح دادی . . . (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی توی باز داشت گاه در مورد کیفیت شیشه نوشابه های زم زم توضیح دادی . . . (sm74)
هادی رو بردن به صرف رولت روسی . . . (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
فیلمش رو هم ساختن که . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تا این حد به هادی... کرده بودن...؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ترس تصور شیشه نوشابه ممکنه بیش تر هم شاد بشی . . .(sm98)
مثل اون دوست چووونی مون که به زلزله می خنده . . .
دی شب می خواستم بگم :
از ترس تصور منجیل یا بم یا کرمان شاه ، ممکنه خیلی با مزه تر هم بشی . . .(sm3)
آخه نانوساً دیگه زشته خب . . .
(sm120)خودمم نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی ظرفیتش بالاس مشکلی پیش نمیاد...(sm59)
کسی که به زلزله میخنده ک ی ر کل اعضای آنلاین و غیر آنلاین انجمن تو چوونش...(sm142)نقل قول:
مثل من و هادی جداس ما هر چی باشه دوستیم. شاید اینو نمیدونی ولی هادی همه اتفاق خانوادگیمو میدونه...(sm50)
(sm50)
اونی که می خواستم...(sm172)
دل شکستن هنر نیست صابر!!! از تو انتظار نداشتم...!؟؟(sm188)نقل قول:
ضمنأ دیشب من تو انجمن نبودم...(sm178)
چی رو انتظار نه داشتی !؟ (sm2)
من تازه گیا یه خرده تند شدم . . . (sm50)
دی شب جریان 2 تا عزیز دیگه بود . . . (sm3)
دق دلیتو سر من خالی میکنی...؟ (sm1)
احمد مواد زدی !؟ (sm54)
(sm2)
نه به تو که صفری نه به صابر که 30 هزارو رد کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
کلأ تند شدی یا برا من...؟ (sm74)
(sm59) (sm50)(sm59)
کلاً فل فلم زیاد شده . . . (sm172)
نمی دونم چرا موسم خراب نمی شه . . . (sm50)
چون از 4 سال پیش توی فیس پوک و توئیتر هم با همین موس بودم . . . (sm2)
همش لایک ، لایک ، لایک . . . (sm51)
آیا ایمان نمی آورید دیوثا !؟ (sm50)
مثل من مثل کلاغیه که هر کجا بره اون بخت سیاه باهاشه...(sm81)
تو چرا الکی به خودت می گیری بز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با تو شوخی کردم صابر...(sm54)
اصن یه وضیه... هر جا میرم تنهام....(sm172)
خیله خب . . . (sm10)
گل چی می گه . . . (sm2)
(sm50)
چقدر صص میگید ....اه(sm172)
(sm81)