مرتضی دیدی همه بالای 3 تا زدن(sm2)من میگم بیا کناره گیری کنیم(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرتضی دیدی همه بالای 3 تا زدن(sm2)من میگم بیا کناره گیری کنیم(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هاش تو یه شهرک میشینیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال محرم تو هیات دیدمش رفتم جلو سلام علیک کردم گفت فک نمیکردم تو یه روز ادم بشی(sm50)
یادش بخیر واقعا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا رفت اون انرژی و سرزندگی(sm81)
این خوبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیر اواتا رو درس کن(sm142)
البته ترجمش رُ نگفتم ديگه دست و پا شكسته ادر حد ترجمه بلدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميفهمم يعني قبولش ندارم (sm120)
من همینجا رسما از تیک 90خداحافظی میکنم(sm50)نقل قول:
فقط لیگ و پرگل میکنیم ا پاپاسی هم گیرمون نمیاد(sm88)
الان اگه به زور دانشگاه و شام و ناهار نبود یک ماه یه بارهم از تو اتاق بیرون نمیومدم (sm50)نقل قول:
سلیقه موقعی جهت میگیره که ی چیزی حداقل یکم خوشت بیاد.. بعد بری دنبالش ببینی واقعا جذابیت داره اگه خوب نگاه کنی بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی من طرف چیزی نمیتونم برم سخته که به اون سمت جهت بدم
سلایق متفاوت باعث شد این همه دری وری به وجود اومد دیگه(sm2)