(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
(sm100)(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد الدنگ پستو اب جارو کن دست چندتا از این الدنگها بگیر ببر پستو امادشون کن بیام کارشونو بسازیم(sm59)
گمونم واژه ها مغز منو میدون مین کردن(sm50)
ممه تیر دیوث کجایی؟(sm39)
بیا قیمت به روز ممه بده امروز یکی بود 50تا میخواست گفتم زیاده (sm2)
دیوث 70 تومن منو بده گرفتارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
دستای عبدالمالک میمونه عین جنگل آمازون جقدر مو داره (sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو کاری نکردی که چه پررو پولم میخواد(sm120)برو ک.یون بده پول بیاد دستت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها اینجوری بهتره (sm2)
دیوث من کار خودمو انجام دادم ..(sm2) وقتی نیست بشم سیگار 8 برات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک.یون چند میدی سیگار ولش(sm51)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
بابا منظورم این عکسه بود (sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین عکس جواب دندان شکنیه برات .. (sm2)(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
انکار نکن (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm72)
چطوری هادی جان؟
ممنون .(sm67) تو خوبی ؟ (sm174) (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قربونت میگذرونیم دیگه (sm111)
(sm127)
راستی پهنای باند خطت رو نبردن بالا؟
ببینم خوب باشی منم خوب میشم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو یه روح هستیم در 2 جسم (sm51)
نه بابا خراب شده هنوز همونه .. (sm74) سرعتم 400
یه بار زنگ زدم به پشتیبانی تهران گذاشت روی 8 مگابیت سرعتم شد 900 (sm81) بعد از یه ساعت دوباره برگشت به 400 (sm81)
گفتم جرا اینجوریه .. گفت زیاد اصرار کردی گذاشتم روی 8 مگابیت ولی بعد از 10 دیقه تا یه ساعت دوباره ریست میشه خطت برمیگرده به همون حالت قبل
به خاطر سرعتت روی 4 مگابیت بسته شده پهنای باند مخابرات مرکز شما سرعت رو فعلا محدود کرده از دست ما هم کاری ساخته نیست (sm3)
تف به این شانس هر جا رفتم بدبختی شد برام (sm9)
The Milky Way over a lone tree in the UAE desert. Sony A7R2, Zeiss 35 1.4.
تف به این شانسم بره زیر گِل هر جا رفتم افتادم به بدبختی (sm9)
فقط هم کرمانشاه این مسخره بازی رو درآورده شهرهای دیگه تا 16 مگابیت میره سرعت (sm3)
(sm50)
staxripنقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فدای محبتت بشم که اینقدر مهربونی، مرسی عزیزم (sm134)
که اینطور ... فعلا پس باید با همین سرعت سَر کنی تا مشکل مرکز مخابراتیتون ایشالا برطرف بشه
سرعت باز کردن سایتها خوبه؟ مث مخابرات قطعی و وصلی نداری که کانکشنت قطع بشه و مودم مرتب آی پی مختلف بگیره؟
آلبوم کاوه این ترک ها شعرشون به ترتیب بهتره از بقیه...
1. Koocheh
2. Khatereh Bazi
3. Khososi
4. 48 Saat
دم میثم یوسفی و حسین غیاثی گرم... (sm50)
کار به کجا رسیدنقل قول:
به نظرم MeGUi بهتره ..... چون staxrip کل CPU و رم و میکشه (کلا قاتل سیستمه ..... روی بعضی سیستم ها وسط انکود ریست میکنه چون دیگه cpu نمیکشه)
ولی MeGUi هم یکم حرفه ای تر و پیچیده تره
نقل قول:
اوضاع نت تمام شرکتا بدجور ریخته به هم
اگر از معدود آی اس پی های محلی که تو استانها سرویس میدن و ممکنه نسبتا راضی کننده باشن فاکتور بگیریم الان شاتل بین شرکتای شناخته شده سراسری کیفیت و پایداریش از همه سرتره
امیر آیتونز نسخه جدید نصب نکن گزینه Play توو منوی راست کلیک برنامه حذف شده، روی آلبوم ها هم که دابل کلیک میکنی پخش نمیکنه یه پیغام بیخود میده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه بدون مشکل از سایت خود اپل :
بعد از این نسخه مشکل داره
قربانت برم . (sm19)نقل قول:
آره خوبه سرعت ... ما به همینم راضی هستیم اگه نیاد پایین سرعت دانلود . (sm59)
Ninja Assassin 2009 (sm27)
(sm50)
دیگه دانلود رایگان شرو شد ...... باید رفت (sm155)
من از راه اومدم (sm50)
یا ابر فرض آهنگ شاهین منتشر شد (sm54)
خیلی خوبه (sm50)
کشف ش کردم، آخرین نسخه رو دانلود نصب کردم یه تغییرات خیلی ریز کرده نسبت به سه چهار نسخه قبل، یه کم باش کار کردم قلقش اومد دستم. اوکی شد هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه آلبوم رو راست کلیک کنیم و گزینه Play Next رو بزنیم آلبوم اضافه میشه به پلی لیست و دیگه هیچ آلبومی رو اجازه نمیده پخش شه تا پلی لیست رو Clear نزنی، من این کار رو کرده بودم که به مشکل برخوردم ولی کشف شد (sm120)
امیر ویدیو شو نمیزنی ؟