نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایت(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایت(sm176)
هادی دهنت سرویس بابت محلل(sm176)
مال امیدها بود براش مستقیم کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم مرا صدا کن با من ولی غریبه (sm50)(sm50)(sm50)
نمیدونم از زندگی چی بخوام
که هرچی بخوام توو نگاه تو هست (sm50)
وقتی ازت تشکر کرد فکر کردم تو لینک رو دادی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنان تنهایِ تنهایم؛
که حتی نیستم با خود ...
یکی به من بگه این زنده ماندن بهر چیست
دلم گرفته هیچ کسی...
بهر ژق(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm50)
سلام
ساسان - سهند - صابر - هادی - میثم - محمد - احمد دوستان چندسالشونه بعد از کدام شهر هستند؟
اگر خودتونو معرفی کنید ممنون میشم
ها باریکلا،اتفاقا چن ساعت پیش یه ژق تمیز زدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جونتنقل قول:
من که یادم نمیاد اخرین بار کی زدم
22 تبریز دانشجوی زبان علاقه مند به موسیقی اصیل و سنتی و کلکسیونر فیلم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بزن امشب ثواب داره
جان جفتمون حسش نیس خیلی وقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چه ثوابی داره...؟ (sm29)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
27 رشت
چرا این اواتارش باریکه و درازه (sm29)
شب جمعه ست دیهنقل قول:
بزنین ثواب داره
دوستای شب زنده دارم البوم " تب تند " پویا رو پلی کنید خیلی میچسبه (sm50)
پیشنهاد ویژه برای ساسان عزیز و هادی دیوث
کلفت و دراز دوس داری؟(sm2)نقل قول:
سلام . 25 ساله تهران (sm10)نقل قول:
منم 25 ساله از تالش
چه عجب عوض کردی (sm142)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام کامران خوبی کامران چند سالته و کدام شهر هستید؟
ممنون کامران جان ب احترامت پلی شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام 27 گلپایگاننقل قول:
اینجا 69 زیاد داریم (sm120)
خوبه شمالی هم پیدا شد.(sm10)نقل قول:
فدای تو ساسان عزیزم (sm10)نقل قول:
پوزیشن 6و 9 دوس داریم(sm59)نقل قول:
همه شهرستانی هستن فقط من و میثم تهرانی هستیم پرچم تهرانی ها بالاست (sm127)
بزرگواری کامران جان اتفاقا انتخاب و پیشنهاد ب جایی بود (sm176)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
هادی میگه این چرا درازه...(sm2)
من مانده ام تنهای تنها (sm74)