بزن این درصدش بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بزن این درصدش بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میتونی بزنینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم.(sm120)بیا تو هم بزن(sm111)
من هنوز از تو پستی دارم که گفتی چلسی این فصل با اختلاف زیاد قهرمان نمیشه اما الان هفته 11 هستیم و میبینیم اختلاف چقدره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من هنوزم فاینورد رو به بارا ترجیح میدم(sm2)
امین تو چی میگی؟
آقا ی نگاه کنین جوایز 267 چرا اینطوریه پخش شده
دو نفر امتیاز 15 گرفتن شدن اول اما جایزشون متفاوته
5 امتیاز اختلاف دارین دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن سیتی واقعا ریده چند هفتست(sm2)
اگه سیتی همینجوری ادامه بده چلسی رکورد امتیاز تاریخ لیگ برتر رو میزنه
مال ارسنال بود نه؟
میزنم اما با چند تا گزینه اضافه(sm120)نقل قول:
بهانه مساوی دربی جور شد(sm2)قلعه مرغی عمرا حمله کنه دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)