یعنی از 3تاگزینس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرم 277 اومد خیلی سخته(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی از 3تاگزینس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرم 277 اومد خیلی سخته(sm120)
خواستم اجازه بگیرم ولی دیدم تو گفتی اواتار نمیزارم گفتم فک نکنم مدعی دیگه ای باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوکاکو رید(sm120)ولی چون سرعتی تکنیکی هست به دردش میخوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی مهاجم بزرگ.. پول ابراموویچ رو کی میخواد بخوره(sm2)میتونست کاوانی رو مثلا بگیره 60 تا(sm120)
من میگم احتمالا واسه اون 1 بازی که نتیجش معلوم نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا قیمت مسی چند تاست (sm120)
هر کی بیشتر از 70-90 تا بخرتش اسکوله (sm120)
مرتضی 277 در تخصص تو(sm2)
رئال میخره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور مثل هر سال نیست؟؟ اگر منظورت اینه تیما نزدیک نیستن در رابطه با صدر جدول اره چلسی اختلاف گرفته ولی بقیه در یه سطحننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسنال و من یو و من سیتی و اورتون و .....اتفاقا فاصلشون نزدیک شده (sm120)
ولی خب بیگ فرو از بین رفته....اره قبول دارم تا جند سال پی بیگفور جدا بودن از بقیه تا حدودی الان این طور نیست
پارسال که خوب بودن چلسی پارسال همرُ دبل کرد یا نهایتا مساوی داد امسال که دیگه هیچی (sm120)
ب
پس بگو چرا دوش گه رو وا کرد روشون(sm2)نقل قول:
نمیدونم ولله.بیا 277 ببین حسابمو شارژ کردم فرم سخت و پر پولیه بیا(sm2)(sm2)نقل قول: