معمولا به فرم گیر میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی چند تا گزینه بزن که 1000 رو رد کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
معمولا به فرم گیر میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی چند تا گزینه بزن که 1000 رو رد کنه
مگه همه چی نتیجه ست ؟(sm120)اگه همه چی نتیجه بود که الان آرسنال برندش جزو 10 باشگاه اول دنیا نبود در حالیکه 10 سال جام نگرفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری ندارم که من یو پشتوانه درست نداره چلسی هنوز جا نیفتاده سیتی مربی نداره و...
من میگم امسال بازی خوب از لیگ انگلیس ندیدم حرفم اینه (sm120)
جون تو همرو کسشعر زدم ثبت شد.برم ویرایش کنم(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جون من مایه میزاره(sm120)نقل قول:
برو درستش کن
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا فرم خوبیه .بازیارو تحلیل کنیم(sm120)
(sm120)نقل قول:
یوزرت چیه اونجا
بگو برم ببینم
morteza90نقل قول:
آنچنان دیوانگی بگسسته بند
که همه دیوانگان پندم دهند (sm178)
فرمایی که بازیاش تموم شده رو میشه دید فقطنقل قول:
ی عکس اگه میتونی بگیر ببینم چه کردی
دارم تحلیل میکنم خیلی سخته همه تیمای ته جدولی نمیشه بگم حذف کنن =ولو برگردونن چ غلطی کردیم(sm2)نقل قول: