هر خیابانی که تو یکبار از آن رد شدی
قیمت املاک را چندین برابر کرده اند ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر خیابانی که تو یکبار از آن رد شدی
قیمت املاک را چندین برابر کرده اند ... (sm50)
گیج میرود سرم
حس گرم خواب کو ... (sm50)
شتک زده است به خورشید خون بسیاران ... (sm50)
چشمهای 'نازی ' ات
تمام سرزمین های قلب مرا تسخیر کرد
در 'هولوکاست 'نگاهت بسوزان
این یهودای تن به تورات سپرده را ... (sm50)
عاقبت بند سفر پایم بست
می روم ، خنده به لب ، خونین دل
می روم از دل من دست بدار
ای امید عبث بی حاصل ... (sm50)
فروغ ...
(sm27)
Shahin Najafi - Fou (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتم
منتظر میمونیم تا بالاخره تو هم یه روز اسکرین شات IDM بزاری با سرعت بالای 1 مگ (sm118)
Mahdieh Mohammadkhani - Âtash Del
آتشی در سینه دارم جاودانی
عمر من مرگیست نامش زندگانی... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این آلبومو نداری بزنی؟! (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحمتی كن كه از غمت جان میسپارم
بیش از این من طاقت هجران ندارم... (sm172)
گرچه ناز ِ دلبران دل تازه دارد
ناز هم در دل ِ من اندازه دارد... (sm172)
از نظرهای ِ تو بی مهری عیان است
جان گدازست آن نظر که آرام ِ جان است... (sm172)
دانمت كه بر سرم گذر كنی به رحمت اما
آن زمان كه بركشد گیاه غم سر از مزارم... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح الی به خیر (sm19)(sm120)
الی سایتی واسه خرید گل و گیاه سراغ نداری؟! که پست کنن... (sm120)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم که اشنایی قبلی نداشتم ولی سرچ بزن ارسال پستی گل و گیاه سایتای زیادی اومدن ببین کدومش کار درسته
(sm50)دلیل هنگ سیستم هارد ssdبود بخاطر ساختاری که دارن ویندوز روش میریزی هنگ میکرد بعضی وقتا
یه ترفندایی زدیم از نت بینیم نتیجه چی میشه (sm120)
(sm118)گرشا رضایی اهنگ داد
الان این واترفاکس چه فرقی با فایرفاکس داره؟ البته به غیر از سرعت(sm120)
اینقدر سیستم میستم کردین اینقد فخر فروختین که منو وسوسه کردین که قاطی این سوسول بازیا بشم (sm142)(sm120)بیاین جلو همتونو حریفم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ریدی مگه الان چه کردی
(sm50)
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اواتارت به مناسبت روز دختره؟نقل قول:
چه آلبومی دهن سرویس ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 ساعت طول کشید تا ویندوز آپدیت شد .. (sm50)
ولی خوبیش اینه که همه ی برنامه ها سر جاشه .. (sm118)
فرشاد حسامی اوشگول میگه برا ویدئو باید چن ماه دیگه صبر کنیم ..
(sm2) به دلیل سنگینی پروژه ..
صبح بود، گیچ بودم رو به تو چشم باز شد
پوستت میدرخشید مو به تنم راست شد(sm120)
کپی رایت رو براش رعایت میکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 سال بیشتره ویندوز عوض نکردم آخ نگفته یه 64 بیت پرقدرت (sm128)وقتی میاد بالا احساس کایکو رو دارم تو میتی کومان وقتی دستمال قدرتش رو میبست(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm212)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردا منه پیرمرد رو وارد سوسول بازیاتون کردین (sm120) البته بد هم نشد یه دستی به سر و روش کشیدم (sm120)temp و prefetch شبیه انباری شده بود (sm2)تازه یه سیستم هم دارم سال 77 خریدم خونه بابامه اونو هم برم بیارم راه انداری کنم (sm2)(sm2)
(sm120)
لاشیا نمیزارن لانتوری تو اصفهان اکران بشه
برنامه خندوانه چقد تحت فشاره دیشب روز دختر یه گله خفاش شب رو اورده بودن استدیو بعد این کله قندی نگران اکران لانتوری تو اصفهونه
جناب خان چند تا برنامس گیر داده به داوود بهبودی (sm2)
رنگ چشات عسل طعم لبت عسل اسمت که شیرینه اونم بزار عسل(sm120)با همین ملودی شعر تف میده(sm120)
گیتار وسطش تو حلقم (sm2)میزاره میره اونور یهو میبینه میکروفن نیست با دو نیم وارو کیون میاد اینور (sm2)ینی چقد سسخل بودیم اون زمان با وی اچ اس تازه ویدئو هم ممنوع بود به خاطر این چیزا(sm2)(sm2)
عسلام نابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبخند به لب، سوارِ یک کَشتی که
در پوچیِ یک سراب،می گشتی که
رفتی پی فتح سرزمین های جديد
با قمقه ای خالی در دشتی که ... (sm50)(sm27)