من یدونه دارم برا فرداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بیشتر از 5تا بازی مضخرف باشه نمیزنم
اینا که داغونن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من یدونه دارم برا فرداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بیشتر از 5تا بازی مضخرف باشه نمیزنم
اینا که داغونن(sm2)
برو بخواب.. میدونم مثل من کمبود خواب داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امين يه عمره كم خوابي داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديشب و پريشب و شب هاي قبل
جالب اينجاست اين جند شب پيش رو هم نميتونم زياد بخوابم
امشب ميرم و ديگه بر نميكردم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شبا کم میخوابم اما روزا جبران میکنم البته بعضی روزا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرداها چرا؟
موضوع چیه؟نقل قول:
به نظرم تو همین داغونا پوله بیا بامن(sm120)نقل قول:
ما اول هم بشیم با 20 نفر میشیم که اخرش 30 تومن گیرمون بیاد(sm2)نقل قول:
مرتضی الان داری نقش شیطون رو بازی میکنی که بری زیر جلدم(sm74)(sm120)
این که دوستم نداشتی برام اهمیت نداشت
فقط دلم میخواست ی روز تموم بشن بهونه هات(sm74)