روید ای دوستان من گوشه میخانه میمانم................
- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
روید ای دوستان من گوشه میخانه میمانم................
- (sm50)
میگم این بیاد بخورتتا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن فدات (sm50) حشیش چیه بابا ! (sm70) دعوتت میکنم بیا خونه ما منغل و بساطم جفت و جور میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی..........اهنگ داریوشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم چه مصرف کردی گفتی نعشه حشیشم (sm2) ما که غریبه نیستیم بزن راحت باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه به سلامتیت یکی دیگه الان بار میزنم خوبه!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm111)
گفتم که عطش میکشتم در طب صحرا
گفتی که مجوی ابو عطش باش سراپا(sm50)
مگه شلقمه که میخای بار بزنی (sm2)نقل قول:
(sm120)تو دیگه خیلی شوتی بابا اون وقت ادعا میکنی خدمتم رفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من دارم باهات شوخی میکنم شوت (sm2)لی لی پوتنقل قول: