کجا رفتی پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میگردم سریالای خوب بهت معرفی کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا رفتی پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میگردم سریالای خوب بهت معرفی کنم
هستم داداانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پایان دوره ام بگوو بیکارم بشینم نگاا کنم (sm10)
1.breaking badنقل قول:
2.prison break
3.dexter
4.house of card
5.true detective
6.fargo
من نمیدونم میخوای اینجا تگش کن شاید بعدا یه روزی اومد دید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگی میخای یا عاشقانه؟نقل قول:
کجای خوابت میبره یه دفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان سریال جذاب باشه جنگی و عاشقانه فرقی نداره براامنقل قول:
حوصله ندارمنقل قول:
دمت گرم داداااانقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چقد موافق true detective هستی ؟؟
خوب برو بکپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)