گل یخ که گوش می دی بگو یاد کی میافتی ؟(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
گل یخ که گوش می دی بگو یاد کی میافتی ؟(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
البوم کاوه رو سفارش دادم (sm118)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"قطار" و "خواب "
دو شاهکار از حسین صفا و محسن چاوشی
(sm50)
لانتوری داستانش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه نمایش میخواد فیلمای بلموندو رو پخش کنه
یادش بخیر حرفه ای (sm172)
شاهکار قرن ennio morricone - who me
چه میچسبه تو این غروب جمعه (sm50)
یه سوال ! محسن تو آهنگ تریاق میگه :
"چندانک خواهی در نَگَر " یا " چندانک خواهی در نِگَر "
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونی که قرمز کردم درسته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نَگَر درست نیست ؟؟؟ به معنی نگاه نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندانک خواهی در نَگَر یعنی اونجوری که میخوای به من نگاه نکن یا اونجوری که میخوای منو قضاوت نکن (sm120)
بزار گوش کنم با دقت بیشتر (sm59)
ن الانم گوش کردم نَگر نیست نِگر درسته . (sm50)نقل قول:
لامصب این غزل 1372 مولانا خیلی خوبه ! (sm50) محسن هم به بهترین شکل خوند و تنظیم کرد (sm50)
کاوه و یزدانی صد سال دیگه هم به پای جاوشی نمیرسن .. (sm50)
یزدانی که اصلا راک نمی خونه داره الکی زور میزنه و ادا اطوار در میاره
کاوه موسیقی خوبی داره ملودی و تنظیمش خوبه ولی ترانه هاش مالی نیست وکالش هم اون حس و حال رو منتقل نمی کنه
تریاق رفته تو وجودم . (sm1)
جه کرده لامصب . (sm1)
کاوه از یزدانی که جند پله بالاتره .. ولی هر دو رو بزاری رو هم انگشت کوجیکه جاوش هم نمیشن (sm50)نقل قول:
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا . من از کجا . مال که را دزدیده ام . (sm50)
برتری چاوشی به کاوه اینه که چاوشی به صورت تجربی و خود آموز آهنگسازی و تنظیم یاد گرفته ولی کاوه آموزش دیده ! چاوشی از تنظیم های نفرین رسید به امیر بی گزند و تریاق ! آلبوم به آلبوم داره پیشرفت می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی انتخاب شعر و ترانه هم اصلا با بقیه قابل مقایسه نیست
(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اتوبوس .. (sm50)
گیتار الکتریک (sm88)
اینو یه بار تو ماشین گوش کردم 4 بانده ... (sm1)
دیوانه شدم .. هی میذاشتم رو تکرار ولوم 90 درصد (sm88)
کاوه یه سروگردن موسیقی بالاتری نسبت به محسن داره (sm120)ولی کلامِ محسن میبلعه (sm50)
حالا تو اینجوری میگی .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد سال دیگه به پای جاوشی هم نمیرسه .. (sm50)
هر وقت تونست کاوه یکی از ترانه های محسن رو به زیبایی خودش اجرا کنه و تنظیم کنه اونوقت درسته .. (sm59)
اینجا همه چی عینِ قدیمه
چیزی فرق نکرده ولی الله کریمِ(sm50)
دیوث چرا حرف مفت میزنینقل قول:
زمانی که کاوه راک حرفه ای میخوند و شروع کرد تو ایران خیلی ها در حد زیر زمینی بودن
اون موقع گذشت الان مهمه .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوه هم خوبه .. (sm50)
آلبوم جدیدش هنوز به دلم ننشستهنقل قول:
اما آلبوم مترسک و سکوت سرد کاوه یغمایی بی نظیرن بی نظیر (sm19)
اجرا نمیتونه ولی تنظیم میتونه (sm120) تنظیمای کاوه کاملا اصلِ جنسهنقل قول:
48 ساعت بهم وقت داد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو ویندوزت 64 یا 32 ؟
64 دانلود کنم به نظرت ؟!
من هر جه ویندوز تا حالا دانلود کردم 32 بوده . (sm59)
64 سرعتش بیشتره نه .. (sm70)
این روزا کی حوصله راک داره آهنگ باید به آدم آرامش بده نه بره رو اعصاب
(sm118)
64
حتمن
برو اینجا ببین از هر کدوم 2 نسخه گذاشته کدام بهتره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک ایمیج توام هست نمیدانم کدامو دانلود کنم