پولداره ... همه چیز پوله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پولداره ... همه چیز پوله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خب مسائل دیگه ای هم تو ام بی پرشیا بوده ...
آخ اینجا که میگه امشب که تو پیش منی تو خواب رویایی من غرق تماشای توام عشق تماشایی من ...(sm74) آتیش گرفتم ... چیکار کردی شادمهر با ما ...
روحش شاد شد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یسری احمق میگن چرا این چه طرز پدال گرفتنه ... خب اساتید احمق فضای مجازی یعنی متوجه نمیشین میخواد ضرب بگیره ...
به نظرم هیچی بدتر از این نیست که یکی ذوق انجام دادن یه کاری رو داشته باشه یا مسیر تازه ای براش باز شده باشه تا میاد لذتشو ببره از دنیا بره ... خیلی دردناکه ... مهستی هم همینجوری بود ...
واقعا دمش گرم... چه کار خوبی کرد شادمهر که همون اول سال جدید یاد مهستی را زنده کرد این نشون میده شادمهر آدم قدر شناسیه... من احتمال میدم بازم کار ساخته واسه مهستی که مثل تماشا بی سرانجام موند کاش اگه هست اونایی که به صداش میخوره را بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا مثال همونایی میمونند که یه عکس با شورت ورزشی ندارند میاند نظر میدند... بابا اوسکولا طرف کلی ساز را توش استاده اونوقت یه مشت چلغوز میگند چرا فلان کار را کرد یا نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هنوز مصاحبه مهستی یادمه که ازش پرسیدند کی میخوای آلبوم جدید بدی با ذوق گفت من که آمادم فقط مونده شادمهر که استارتش را بزنیم...روحش شادنقل قول:
یادمه میگفتن آلبوم بعدی مهستی دو تا کار با شادمهره و بقیش با بیژن مرتضوی ... احتمالاً یه آهنگ دیگه هم براش ساخته ...نقل قول:
من دیدم پیج حاشیه گذاشته کامنتا رو نگاه کردم ببینم چه بازخوردی داشته ... یکی دو تا کامنت دیدم در مورد پدال گرفتن ... دوباره نگاه کردم به راحتی میشه اینو تشخیص داد که چرا اینجوری پدال میگیره ...نقل قول:
شادمهر براش مجانی کار کرد ... تاریخ موسیقی لس آنجلسی همچین چیزی نداریم ...نقل قول:
تنها مجانی کار کردنی که داشتیم ماشین شهرام شب پره بود که دهه ی شصت شده بود تاکسی تلفنی شهره و لیلا فروهر ... البته شهرام شب پره در مقابلش خدمات دریافت میکرده سس لیس ...(sm2)
البته منم اون زمانا یه آهنگ ساخته بودم از آهنگای مهستی که فوق بی تلبیتی بود ... (sm120)
آهنگی تحت عنوان : تو بلیس ...(sm25)(sm2)
یه تیکه از آهنگش یادمه براتون میزارم با عرض معذرت از با تلبیان انجمن ... (خدایا توبَه ...(sm25))
گفتی میخوای که بلیسی سسمو
این سسِ از تو هنوز غافلمو
تو بلیس تو بلیس هــــر چی دلت خواست تو بلیس
منو یک دریا سسِ کـــاندوم سولاخ تو بلیس
برگرفته از آهنگ بنویس مهستی ...
این حجم از بی تلبیتی در بنده سابقه نداشته ...(sm25)(sm2)
(sm120)نقل قول:
داره امضا میکنه هم لایو میخونه ...(sm120)
هایده زمانه ات رو بشناس ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)(sm148)(sm233)نقل قول:
(sm139)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد سعی میکنم کاراشو دنبال کنم .. از تن صداشم خیلی خوشم اومدا (sm144) راستی این آهنگ را واقعا مجوز گرفته بودن براش یا همینطوری لیبل شرکت را روی کاور زدن نیما جان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تو هم که معلوم نیست سلیقه ات از همون اول ریده مان بوده یا تازگی ریده مان شده البته جای تعجب نداره وقتی رفیقت اون یاروگه باشه کمال همنشین خوب درت اثر گذاشته (sm51) (sm2)
تو اهنگای قبلیش تنظیم علیرضا افکاری بود رو گوش کن بعد بگو.. هرچند این اخریو گوش ندادم اما 4.5 تای اخرش از دم تخمی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجوز داره! ولی اینکه این ترانه چجوری مجوز گرفته برام عجیبه! حتی آخر ماه هم کنسرت داره تهران :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار روزهای بیقرار علیرضا قربانی هم عالی بود. اونم تم سیاسی داره
در اینکه بهتره با افکاری ادامه میداد شکی نیست اما دیگه توام داری زیادی اگزجره میکنی(sm2) کارای الانشم شرف داره به آهنگای شخمی که نه ترانه دارن نه موسیقی درست حسابی. بعد از آلبومی که با افکاری کار کرد خواست مثلا یکم فضا رو عوض کنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگزجره کجا بود مرد حسابی ..انصافا چندتا اهنگ تخمی خوند ی بارم گوش نکرده مجبور شدم پاک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر داشتم منزجر میشدم تا بیام در موردش نظر اگزجره بدم(sm2)
پ.ن: این اخریو هنوز گوش نکردم شاید خوب باشه.. بحثم سر چندتای اخر بود(sm120)
سلام
دوستان چند وقت پیش خوندم که یکی گفته بود امسال ی سال پر کار هست واسه شادمهر
ایا درسته
البوم قراره بده ؟
اهنگ بعدیش معلوم نیست کی بیاد ؟
بعد ی سوال کسی که امار میده این امار رو از کجا میاره خداییی انقدر دقیق هم درست درد میاد
پست آخر شادمهر تو اینستا در یک روز ۷میلیون ویوو خورده
سه تا پست آخرش هم بیشترین بازدید و کامنت رو در این چند سال داشته
هر سه تای این پستها از ساخته های خودش بوده و مخصوشا تماشا که مثل بمب همه جا ترکونده و شنیده میشه
امیدوارم خودش به این نکته پی ببره که کارای خودش هنوز یه جوره دیگه میترکونه
به قبلیاش چیکار دارم خب الان عزیز من(sm209), منظورم این تک آهنگ چند روز پیشش بود.. ماشالله فراخی کالیبر اینقدر زیاد شده که به جای اینکه اول بری آهنگ رو گوش کنی میای ریپلای میزنی و نظر میدی چی بگم من الان بهت حسین؟ اشکال کار از من نیس والا (sm2) بحثه کالیبره (sm37) ضمنا تنظیمش هم سعید زمانیه نگو که باز فلانه و بهمانه (sm35)نقل قول:
نقل قول:
جالبه خیلی ... موقعی که مرتبه اول آنلاین پلی کردم با توجه به ترانه و اسم آهنگ فهمیدم موضوعش اشاره به قضیه از دست دادن بینایی اونایی که تیر ساچمه ای خوردنه ولی همین بودن لیبل شرکت پخش کننده برام حسابی عجیب به نظر اومد تو اینستا هم بحث همین بود که چطور آهنگ با مجوز منتشر شده (sm148) علیرضا قربانی چون بیشتر سنتی طور میخونه سلیقه من نبوده معمولا آهنگاش حالا اینو میرم گوش میدم ببینم چه جوریاست . ممنونم (sm93)
منم حرفم این بود که ریدی قبلا گوش نمیکردی(sm2)نقل قول:
چون اهنگارو میریزم تو فولدر..... ماشالله 200 تا هست، دیگه از ادامه قدیمیا پلی میشه... تازه امشب نوبتش رسید.... خوب بود.. حال و هوای قدیمو داشت(sm171)
سعید زمانی خوبه ولی اهنگاش با افکاری چیز دیگه ای بود
(sm25)جدی نگیر مال دوران جاهلیت بود ...(sm120) البته بین دوران انفوان (عنفوان ) و اوج جاهلیت ...(sm2)نقل قول:
از این آهنگا زیاد میساختیم اونموقع ...(sm25)(sm2)
آقای محترم چند بار توهین کردی چیزی نگفتم ... گذاشتم پای شرایط و اینکه گفتی شرایط زندگیم سخت بوده ... سه چهار بار قبل هم گذاشتم پای اینکه داغ کردی یه چیزی گفتی ... گفته بودم تمومش کن ...نقل قول:
صلوات بفرستید
آخه نمیشه که هر چی دم دهنشه بگه بعدشم من کوتاه بیام آخرش صلوات بر ممد و آلش ...نقل قول:
یه بار دو بار سه بار چند بار آخه ... ما میایم چار تا شوخی میکنیم فک میکنه خبریه ...
بیخیال داداش اعصابت الکی خورد نکن... پیمان جان هم دیگه چیزی نمیگهنقل قول:
الکی ...؟! یعنی اینهمه توهین از گه تا پفیوز همش الکیه ...؟!نقل قول:
اینهمه اینجا دعوا شد یه بار یادم نیست به خاطر فحش و توهین باشه ... اونم اینجوری از عمد ... با قصد قبلی ...
اصن از عمد نبوده ... مگه میشه یه نفر بیاد به خاطر اینکه نظرش با نظر من یکسان نیست هر چی از دهنش دربیاد بگه ... دلیل هم اعصاب ندارم و شرایط زندگی باشه ...
اگه اینجوری باشه برو اینستاگرام از صبح تا شب نگهبانی بده هر کی نظرش مخالف تو بود بگیرش به فحش خودتو خالی کن ...
یعنی هر کی شرایط زندگیش سخت باشه میتونه هر توهینی بکنه بقیه باید تحمل کنن ... تو این مملکت 70 میلیون زیر خط فقرن که 30 میلیون خط فقر مطلق هستن پس مجوز دارن توهین کنن چون شرایط سخته اعصابشون خرده ...!
اینهمه اینجا دعوا شد ... خب تو دعوا یکی اون میگه یکی تو میگی طبیعیه نقل و نبات که پخش نمیکنن ولی من تا الان ندیده بودم اینجوریشو ... تازه اونموقع سندوسال بچه ها کمتر بود کله شون باد داشت همه ادعا داشتن ...
گل من گل من
گری دون گری دون
بعد از 24 سال شادمهر باعث سربلندی اسی شد ... جزئیات این سربلندی بزودی ...
ظرف یکسال 4 موزیک ویدئو از شادمهر بی سابقه بود ... باز هم سربلندی خرزوخان با اخبار دقیق ... (البته با یکی دو هفته این ور اون ور (sm2))...
و حالا بیان جزئیات سربلندی ...نقل قول:
سالها پیش سال 77 در انفوان جاهلیت که بنده دستی بر آتش داشتم قرار بر این شد هر هنرجو یه آهنگی رو اجرا کنه ... خلاصه اینکه ما هم آهنگ گری دون سزن آکسو رو برداشتیم روش کار کردیم و بعد چند روز یه چیزی درآوردیم دیدیم نمیشه باید با کلام باشه و برای اولین بار زدیم زیر آواز ... ( بد هم در نیومد ...(sm120)) متن آهنگ هم از رفیق ترکمون گرفتیم ( بماند که چند جا اشتباه بود و ضایع شدیم ...(sm120)) ... خلاصه جلوی استاد اجرا کردیم و فرمودن اینهمه آهنگ چرا این ...؟! منم همون موقع گفتم این آهنگ از نظرم بهترین بود و مناسب ... بحث بالا گرفت و من برای اولین بار فتوا صادر کردم که میشه از ملودی این آهنگ استفاده کرد ( به قول امروزی ها کاور کرد ) که با خنده حضار و استاد مواجه شد ... خلاصه حسابی ما رو ضایع کردن و تا مدت ها به اسی گری دون معروف شدم ... خیلی بهم برخورد و منتظر بودم ملودیش رو یه خواننده کاور کنه تا اینکه شادمهر بعد از اینهمه سال به جای ژینا گل من گل من کرد ... گل من گل من گل خوشگل من ... گری دون گری دون نه اولور گری دون ...
و حالا تمام آنها به حقانیت اسی پی بردن و فهمیدن هر کس با اسی در افتاد ور افتاد ...
اسی هم گیتار را با خودش برد و به خوبی خوشی به زندگی خویش پرداخت ...
این بود انشای من ...
در مورد قضیه ژینا هم بدونید یکسری اطرافیان شادمهر شیطنت کردن ... خب بلاگر بودن هم دنیایی داره و مترصد همچین موقعیت هایی برای دیده شدن ... میبینین که هنوزم ادامه داره و ول کن نیست ... شادمهر هفت خوان رستم رو رد کرد ولی آخرش مجبور به سجده کردن مقابل هوادار دوزاری شد و برای حفظ زندگی شخصیش مجبور به نمایش صمیمیت با همسرش ...
البته سوء استفاده به کثیف ترین شکل ممکن از اسم خواننده دیگه آخرش بود و این موجودات هر کار دیگه ای هم فکرش رو هم نمیکنید از دستشون برمیاد ...
شادمهر رفت تو فاز جواب دادن ...
به نظرم بازم نباید عکس العملی نشون میداد ... همینو میخوان که ادامه بدن ... حالا قضیه ژینا و اطرافیانش یه چیزی ولی یکی مثل فرامرز آصف در حدی نیست که جوابش رو بده ... اونم مصاحبه شش هفت سال قبل ...
وقتی در مورد ژینا میگه میخواد دیده بشه با همین جواب دادن و وایرال شدن به هدفش رسید ... زندگی شخصیه درست ولی شادمهر که هفت خوان رستم رو رد کرد و جواب هیشکی رو نداد حالا هم باید سکوت میکرد تا قضیه ادامه پیدا نکنه ...
شادمهر میخواد برگرده ایران به خاطر اینکه خوانندگی رو بزاره کنار ...
بت هم بعیده مشکلی براش ایجاد کنه ... دیگه از اون یارو تتلو کمتر نیست که به عالم و حاتم تجاوز کرد میخوان آزادش کنن ننش میگه کنسرت بزاریم استادیوم آزادی ...
فقط این وسط زن و بچه رو میخواد چجوری راضی کنه خدا داند ...
اختصاصی از خرزوخان ( دامت خبراتُه )
شادمهر ( به مانند آمریکا که همیشه اوضاع رو از نزدیک رصد میکنه ) اخبار تتلو رو دنبال میکرده و با شنیدن خبر محکومیت 20 ساله تتلو مثل همیشه لبخندی ملیح زده و چیزی نگفته ...
آمدن شادمهر به ایران هم مثل معین روی هوا ... ( بخوانید تمام شده )
او برنمی گردد ...
یاد مسابقه محله و بیگ مسعود افتادم ... (sm120) کم مونده بگه بشمرین یک و یک و یک دو دو دو ...(sm120)
و البته این دیگه اسمش تمام شدن شادمهر نیست ( اون که از آلبوم تجربه کن شروع شد ) ... متاسفانه اسمش سقوط شادمهره ...(sm74)