داداش ارادتمندم (sm176) اما تگ خطی نکنه یادت رفت هادی بیاد آموزش بده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش ارادتمندم (sm176) اما تگ خطی نکنه یادت رفت هادی بیاد آموزش بده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سگ تو روحت میثم...(sm70)
نمیدونم شاید...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
WOow... big brother(sm2)نقل قول:
هادی جان من میدونستم ایشون ناراحت میشن بعدشم من این امضا گذاشتم به خاطر این فیلم هایی بود که میزاشتم نه چت واینا رو بگم .دمت گرم هادی جان مرسی که بودی دمت گرم سهند و فرهاد و احمد ممنون بودین در کنار من جای من اینجا نیست همه چی داره مستقیم به من توهین میشه با اینکه محبت میکنم و دل کسی نمیشکنم اما دل منو شکوندن حلالم کنید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نیست . سر چهار راه میدان یک دفه خوردن بهم تصادف شد. پلیس اومد کروکی کشید رفت زحمت نکش (sm2)نقل قول:
حالا تو لوس نشو ممد، اخمخی مگه....؟ جای من نیست چیه؟ پس جای کیه؟ اینجا جای همه هست و مخصوص کس دیگه ای هم نیست...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا محمد... امضای تو نشانه احترام به همدیگر... همه این قضیه را می دانند.
ساسان هم منظوری نداشت از گفته هاش به دل نگیر...
نقل قول:
دور از جونت ولی متأسفانه واقعیت داره...(sm172)
به نظرم ربطی به شهر و مکان نداره. ادم بد و خوب همجا هست... " فقط انسانیت "نقل قول:
یک وقتایی ادم از اشناش بد میخوره تا از غریبه ...
از تهران تعدادی دانشجو اومده بودن دیدن بازار تبریز همه جای آثار باستانی و تاریخی آذربایجان رو بهشون نشون دادم و حتی سه روز براشون وقت گذاشتم در حد توانم ازشون پذیرایی کردم ازم شماره تلفن گرفتن که اگه تهران کاری داشتی پر سیمرغو آتیش بزن... اتفاقأ سه ماه بعد برای یه آدرس به هر کدوم زنگ زدم حتی یه احوالپرسی هم نکردند.(sm74)
باریکلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد یک سئوال دارم . میگن تو تبریز ادرس بپرسی سرکارت میزارن دروغه یا درسته ؟
هوای تبریز چجوره خوبهنقل قول:
ممنونم که حرف منو متوجه شدی و بلانسب شما که از خوبای روزگاری (sm176)نقل قول:
تمام حرف من این بود که دیگه دوره این حرفا که پرچم این شهر و اون شهر بالاست گذشته و بنظرم شوخیشم قشنگ نیست حالا این نظرمنه حالا یا بدیا خوب و منم توهین مستقیم و اشکارا ب هیچ فردی و شهری و قومی و عقیده ای نکردم و این تفکر منسوخ شده هست و اینجا هم ارث پدر من نیست و صاحب داره و همه ما اومدیم دور هم جمع شدیم و از باهم بودن لذت ببریم و بقیه موارد فرعی هست و مهم این صمیمیت و رفاقتش که با خودت و چند نفر از بچه های دیگه دارم
قبلنا خوب بود ولی حالا آلودس...(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب سئوال منو ندادی؟نقل قول:
حالا بعضیا میگن پرچم کرمانشاه بالاست یا ایران 19 پلاک ماشین مسخره بازی (sm3)
معذرت میخام ادم نون شب نداره بخوره پرچم بره بالا که چی اصلا به من چه به تخمم (sm3)
اتفاقا خیی هم پایینه خداوکیلی اینجا یه عده آدم کثیف و پول پرست ریخته لک پر لک . شهرم که خراب بشه هیچ کار نیست که .
اره افرین حالا اینجا 46 هست و میگن دنیا فقط رشت و اینحرفا که از ادمای فکاهی بر میاد (sm50)نقل قول:
مردم تبریز همه جا رو با نام و اسامی قدیمی میشناسن چهار راه شهناز - سه راه امین و ... طرف اومده با آدرس کتابی به راننده پیر و مسن میگه آقا من میخوام برم چهار راه محققی و یا چهارراه سه راه طالقانی!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس ها و محل ها و بیمارستان و پارک ها رو هم که اسمشونو تغییر دادن مردم هاج و واج موندن...
اینجا یه محله هایی هسات پر از مواد فروش خورده پا بعد هر هفته ماشین پلیس نکبت میاد پولشو می گیره و میره
مبارزه با مواد فقط مالل تو سریال که درست میکنن
البته ماشینن مباره با مواد نبوده ماشین کلانتری بی صاب شده بوده . من اصن ماشین که روش نوشته باشه مباره با مواد ندیدم
نقل قول:
جانا سخن از زبان ما می گویی(sm59)
دل سوخته ام در این بیابان
از رهگذران بریده ام من
دشت نمک است و زخم من باز
از آب رخم چشیده ام من ... (sm50)(sm172)
داداش من سرباز کانکس پلیس راه ی مدت بودم ی پاسگاه بغل ما بود و اونجا افسر نگهبان رشوه میگرفت و زندانی ازاد می کرد و آب از آب تکون نمی خورد طرفو با شیشه گرفته بودن و خدا میدونه چ معامله ای کرد(sm25)نقل قول:
دیوث اومدی صص عمه ای اگه تشکر نزنی و گل و قلب نفرستی (sm51) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال چه تغییر بدن چه به اسامی قبل از انقلاب باشه خلاصه که میشناسن...مثلا فلکه شده میدان ....نقل قول:
فقط اینو میدونم ادرس نباید بپرسی که ...
پس هاج و واج موندن (sm2)
حیف از این عمر ،
که تموم نمیشه ... (sm172)
نامبر وان(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm127) (sm10)
حالا هی کوک به ریز دورم . . . (sm50)
چه زود اومدی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm127)(sm176)
اره والا(sm120)نقل قول:
ولی فکر کنم سهند رفته دوباره بزنه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** کلمات رو با فاصله بنویس (sm2)
سلام اقا صابر شما خودتو معرفی نکردی . همه بچه ها گفتن از کجا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سالته از کدام شهر ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم شما چیه ؟
از کدام شهر چند سالتونه؟
من موجِ به ساحل نرسیده ام ،
من پرنده ی از کوچ جامانده ام ،
من سکوتِ قناری در کنجِ قفسم ،
من شعر ناسروده ام ، کتابِ نانوشته ام ،
من معنی بی ملاحظه گی جبر زمانم ؛
در من تلاطم ماهیان به صید گرفتار شده است ؛
انتهای دردم ،
ابتدای فروپاشیِ جسمِ در قبرم ؛
مرگ را میبینم هر لحظه ،
در جای جای وجودِ بی وجودم ... (sm50)(sm172)
Milik ...
خوبیه غریبه ها اینه که به هم دروغ نمیگن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل ازت می گیرم چون خوشبختانه یادت رفت اینجا رو فحش چیز دار بزاری(sm120)نقل قول:
منظورتو متوجه نشدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوای اشنایی بدی... لازم نیست حاشیه بتراشی