واقعا کم کم دارم نگرانت میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا کم کم دارم نگرانت میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خراب من الوده نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استیو جابز رییس اپل بود . . . (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز رو حوصله نداشتم عوض کنم ! (sm50)
این قدر توی یوتیوب گشتم تا فیلم آموزش رو پیدا کردم !! (sm70)
حالا چی کار کردی درست شد ؟ میگم اگه راحته بگو تا ما هم یاد بگیریم شاید پسفردا واسه منم همین مشکل پیش اومد دیگه نرم سراغ ویندوز (sm59) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه مفصله نه نمیخواد بگی ولش کن (sm59)من که نمیدونم چطور بش پیام دادی ؟ اصلا چطور این سرش خلوت بوده اومده ج داده ؟ (sm2)
نقل قول:
از طریق عکس های این دو تا سایت : (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که استیو جابز مرد ! (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوسه های بی هوده . . . (sm50)
============================================
امیر می گم ببین این آیتونز پاک کردن چه مکافاتی داره !!
بلاخره بعد از دو ساعت این دو تا سایت رو با عکس آموزشی پیدا کردم ! نگاهی بهش بنداز ! شاید برای تو هم اتفاق بیوفته !! (sm59)
داشتم شوخی میکردم باهات ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس مشکل از ریجستیری بود (sm59) منم همین فکرو میکردم ولی عمدا بت گفتم ویندوزتو عوض کنی چون خیلی دربه داغون بود (sm2)
نقل قول:
ای فلان فلان شده !! (sm59)
از کجا فهمیدی ویندوز من داغونه ؟ (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اشتباه از خودم بود ولی بلاخره درست شد ! (sm51)
اضفهانی است...سعید اصفهانیست :|نقل قول: