اگر من نبودم خودتون برین!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه منتظر من نباشین (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر من نبودم خودتون برین!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه منتظر من نباشین (sm50)
ترسم بمیرم نبینم روی او دیگرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر البوم ترامادول اوضاع ریدمالی شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت دیدی باران چجوری تو گوگل میاد بالا ، یه تاپیک بزنی شاهین نجفی سریعا متوجه میشن
طریقه سرحال بیدار شدن ساعت6صبح:(sm120)
.
.
.
.
.
.
.
.
ابتدا پای راست را از زیر پتو بیرون آورده و صبر میکنیم تا
همدمای محیط شود سپس پای چپ را بیرون میبریم
و با ذکر ریدم تو این زندگی بلند میشویم!
می خوای خودکشی کنی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که دیدار او ممکن نیست حتی بر مزار تونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبون نفهمو خوب اومدی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا |:نقل قول:
کلا تو میکس خیلی قوی نیست بیشتر تمرکزش رو فرم!
ساعتای نزدیک بازی باید بری ظاهرا(sm120)
من تو تیک پول داشتم اونُ زدم
حسن این عقده ای روعنايتي: به عشق 4، 0-4 ميبريم(sm2)
اومده از ۳ـ۱۰ـ۱۰ اسکی بره رید یراست (sm2)