حسین اگه وقت کردی از استاد بپرس به گرگ وال استریت چه نمره ای میدی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین اگه وقت کردی از استاد بپرس به گرگ وال استریت چه نمره ای میدی (sm120)
خوب که این که صد در صد نمیشه که پرسپولیس رو دوست نداشته باشه ادم مگه ادم کیسه س (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته دلم میگه میبریم ، ولی خودم کلا میگم میبازیم ، عقلمم میگه مساوی (sm120)
خوشم میاد هر جا باشی خودتو میرسونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وختا لا به لای بحثا همینجوری الکی میگم حسن ولی باز میبینی (sm2)
فک کنم تو هم مث سینجول که سینجول یاب داره ، تو هم حسن یاب داری (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم نیازی به بیانیه نبودا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل هر چقدرم بگم پرسپولیس واسم اهمیت نداره ولی باز ته دلت پرسپولیس یه جایگاه خاصی داره (sm120)واسه من که اینجوره (sm120)
دیوث همش تقصیر تو (sm3)نقل قول:
میپری یهو وسط بحث از وسط بحث ادامه میدیی ریده میشه تو بحث (sm2)
واسه منم همیشه سواله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا یه هفته پیش گفتم حسن فلان چیزو دیدی بعد حسن میاد نقلو میاره بالا (sm120)حالا خودمم یادم رفته چی گفتما (sm120)
از تو بعیده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه اتیش روشن میکم از این دود قرمزا اعلان جنگ کنن به توابع پایین واسا (sm120)
لاشی به من چه تو میگی گاو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
(sm2)
حواسم هست که هیچ نقلی بی جواب نمونه (sm2)
چون اگه بی جواب بمونه شخص مقابل فکر میکنه دایورت کردم (sm2)