چه خوشگله تو این کاور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه خوشگله تو این کاور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
قیافش عینه رضا یزدانی میمونه(sm2)
ولی با ارایش خیلی بهتر میشه دیدمش.تو قسمت اخره تنهایی لیلا هم معلوم بود(sm2)
اولا لانا نه خانوم دل ری دیوث روش غیرت دارم(sm102) دوما ویندوزه تو عوض کن برا من مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا کار شاخ داره البوم اما البوم قبلیش عالی بود (sm50)
سبکشو میدونم پرجنب و جوش نیست ولی چندوقت پیشا یه ریمیکس ازش گوش داده بودم خیلی چسبید البومشو به اون امید دانلود کردم ولی دیدم هیچ چیزی تو اون مایه ها توش نیست ریدی با این سلیقت(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونده شده لانا (sm3) مراسم امضا کردن البوماش هر کی میومد لب میگرفت ازش (sm138)
برو یره از این قرتی بازیا خبری نی (sm98) قر و فر دار میخوای سایروس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لانا هم مث محسن از یه سیاره دیگه ست خاص پسند میخواد (sm50)
سالواتوره (sm50)
بیا برو اینو گوش بده حرفم نزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]