احسنت (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گلچین کتابای قبلیشه یا کارای جدیدم داره ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسنت (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گلچین کتابای قبلیشه یا کارای جدیدم داره ؟ (sm120)
هفت تا دفتره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1.پرنده بی پرنده
2.زندگی به شرط چاقو
3.چشمای تو یعنی وطن
4.زیر سبیل میر غضب
5.رقص در سلول انفرادی
6.تصور کن
7.شام اخر
اکثر ترانه هایی که این سال ها اجرا شدن توش هست!
و کارای دیگه که تو کتابای قبلی بودن و نبودن (sm120)
هوم پس بعضی از کتابای قبلیش رو جمع کرده توو یه کتاب + یه سری کار دیگه که قبلن چاپ نشده و یا جدیده (sm120)نقل قول:
اهوم! این طور که تو کتاب شناسی اومده قبلا این 3 تا منتشر شدن از هفت تا! پرنده بی پرنده + رقص در سلول انفرادی +تصور کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی قضیه این باران برای تو می بارد چیست؟؟ منتشر شده؟؟ (sm120)
آره دارمش 2 سال پیش چاپ شد فک کنم (sm120)نقل قول:
مجموعه شعره... یه جورایی شعرای سپیدو ایناس (sm120)
مطمئنی؟؟ زده انتشار 92 اخه (sm120) سرچ زدم اینو یافتمنقل قول:
مجموعه شعرِ «باران برای تو میبارد» یغما گلرویی که اردیبهشت ماه توسط «موسسه انتشارات نگاه» منتشر شده بود بعد از یک ماه به چاپ سوم رسید. این مجموعه در برگیرندهی 113 قطعه از سرودههای یغما گلروییست که در 248 صفحه و به قیمت دَه هزار تومان در کتابفروشیهای سراسر کشور به فروش میرسد.(sm120)
ولی در کل این اخری مجموعه خوب و کاملی! اکثرا ترانه هاش از 12 13 سال پیش تا الان با ترتیب زمانی هست (sm120)
این " من رویایی دارم " 600 صفحست و قیمت روی جلد 25000 البته من با 10 درصد تخفیف گرفتم (sm120)
والا الان اینی که من دارم زده انتشار 88نقل قول:
چاپ دوم 91
(sm120)
خوب است (sm120)
(sm120)نقل قول:
رانندگی در مستی رو می خواستم بگیرم بودجه نبود نشد اگه بتونم بعدا می گیرم (sm50) رفیقم همون روزا گرفت (sm120)
چنده مگه ؟نقل قول: