نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این خودش کپی میکنه بیا تلگرام منبعشو بهت بدم همش اونجاس ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این خودش کپی میکنه بیا تلگرام منبعشو بهت بدم همش اونجاس ..
اله اوداااانقل قول:
الان هم هست
یوخ(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)
نمیخواد دیگه از اونجا دنبال میکنیم(sm2) هنوز تو گروه هستی رفتم پی وی استاد بستم به فحش بعد بلاک کردم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
کار خوبی کردی .. (sm59)
(sm172)نقل قول:
تموم شد جشنواره ..
من خیلی شهاب رو دوس دارم ولی کل سیاره دارن جشنواره کن رو میبینن ای کاش انگلیسی حرف میزد
دیگه از آلخاندرو گونزالس ایناریتو که مکزیکی هست و تو دو سال کلی جایزه برده 4تا اسکار برده جایزه انجمن کارگردانان رو برده که بدتر صحبت نمیکرد
تو این دوسال 4 بار اومده رو استیج اسکار هر دفه بدتر انگلیسی حرف زده اما دست و پا بسته انگلیسی حرف زده همه هم حرفاشو فهمیدن ..خو قربونت برم الان تو فارسی حرف زدی کی حرفای تو رو فهمید
ترانه حیف شد (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]