(sm70)آلبوم اخرشو نداری که!
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)آلبوم اخرشو نداری که!
دیر اومدم خیلی (sm37)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمات خوب می بینه عزیزم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
در مورد موزیکای رومانیایی حدفاصل سالهای حدودا 2009 تا 2012 دوران اوج آرتیست های سبک دنس و هاوس رومانی بود که با ظهور چهره های شاخصی مثل edward maya ،inna ،play & win ،radio killer ،Remady & Manu-L ، akcent و چند تای دیگه همراه بود. اینا با موزیک ویدئوهاشون بیشتر شبکه های موسیقی بین المللی رو قبضه کرده بودن ولی یواش یواش کاراشون سیر نزولی رو طی کرد و .....
الان دیگه به شدت اون سالها تب و تاب آهنگای رومانیایی داغ نیست (sm172)
اوه گفتی Akcent من وحشتناک دوس داشتم و به دلم مینشست! (sm127)
کدومه کاورشو بذار شایدم دانلودش کردم تو یه جای دیگه ست وقت نمیکنم لامصب (sm50)نقل قول:
پیمان عاشق شدی!!!!!!!!!!!!!!!(sm2)
؟؟؟؟
چرا زود میری دیر میای اعتراف کن
(sm50)پیمان سلام عشقم خوبی ؟ (sm2)(sm23)
ارسال شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)دمت گرمنقل قول:
عزیزی (sm127)نقل قول:
شانسُ ببین آهنگ به این قشنگی از کفم در رفته بود (sm70)
هیچ کدوم اینا رو دوست نداشتم و به نظرم جالب نبودن. Summer In Decemberفقط خوب که نه میشه گفت عالی بود و از اون کاراییه که هیچ وخت کهنه نمیشه(sm118)
سینگلا و ویدئوهای قبل آلبومش رو که دونه دونه پخش میکرد کلا ناامیدم کرده بود ،آهنگاش نسبت به آلبوم Party Never Ends هم ضعیف بود چه برسه به مقایسه با آلبوما و تک آهنگای قدیمیترش (sm25)
نقل قول:
ها همُجورررر (sm17) .. Adrian sina چند تا از آهنگای تکی خودش هم شاهکارن
واااااااااااای Hold on (sm74)
(sm1)(sm1)
خودم که نه ولی دیگران اگه عاشقم شده باشن رو خبر ندارم (sm2)نقل قول:
یه مقدار کارای شخصی تو خونه نسبت به قبل بیشتر شده مساله خاصی نیست (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm111)
فدات بد نیستم تو خوبی هادی؟ (sm127)