نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فكر ميكردم بايد از 2afm بايد ترسيد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فكر ميكردم بايد از 2afm بايد ترسيد (sm2)
میخوام نشم وقتی مامانش میخواد کار کنه...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هي واي ِ من ، خب كار كنه مگه چي ميشه ، پسر امروزي ، نسل جديد ، هان هاااااااان هااااااااااااااااااااااان ؟(sm39)
گمشو بی حیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اون باید بیاد جلو این لنگ بندازه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش یا تو وضعت خیلی خوبه یا هنو درک نکردی زندگی چقدر سخت شده ها ، از خداتم باشه خانومت اهل کار کردن هستش ، الان دیگه قدیم نیست که زن خونه بمونه اونم باید کار کنه ، ما همه چیمونو میخوایم امروزی کنیم اما به زنامون که میرسیم میخوایم همون سنتی بمونن ، اصن یه وضینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا بچه یا کار...نقل قول:
دلم نمیخواد بچه ـم مثل یه یتیم بزرگ بشه سهمش از پدر و مادر شبی 6ساعت باشه...
+18
.
.
.
.
.
.
.
به پسره میگن :رفته بودی خواستگاری چرا اینقدر خجالت میکشیدی ؟؟
میگه : اگر تو هم هرروز از پدر زنت کان.دوم خریده بودی سر جات ریده بودی...!
ﺩﯾﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﻣﻤ.ﻪ ﺭﻭ ﺑﺒﻮﺳﻢ ﺑﺬﺍﺭﻡ ﮐﻨﺎﺭ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﺴﯽ ﻣﻤ..ﺸﻮ ﺩﻩ ﺩﻗﻪ ﻗﺮﺽ ﻧﻤﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻦ
ﺑﺮﺍ ﺧﺪﺍﻓﻈﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
نقل قول:
يه پيشنهاد اصلا هر كدوم جداگونه تاپيك بزنيم بعد بيايم به همديگه سر بزنيم اينجوري همه صاحب تاپيكيم خوبه؟ (sm2)
ﺩﻭﺗﺎ ﮐﻼﻡ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺭﺋﻴﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ
ﺑﮕﺬﺍﺭﻋﺸﻖ ﺧﺎﺻﯿﺖ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ ﻧﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺧﺎﺹ ﺗﻮ ﺑﺎﮐﺴﯽ ...
) ﻧﻠﺴﻮﻥ ﻣﺎﻧﺪﻻ (
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﯿﺎﯾﻦ ﺍﺯﻣﺤﻠﻪ ﻣﺎﮔﻮﺟﻪ ﺑﺨﺮﯾﻦ ...
ﻣﺤﻤﻮﺩ ﺍﺣﻤﺪﯼ نژاد