ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون دستت یه ایمیج ازش بگیر با Clone CD برام آپ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روی چشم هادی جونم شما جوون بخواهنقل قول:
کیه که بده
هیچ لذتی بالاتر از دادن نیست (امام میلادکلاغ {ره})
دمت گرم با چی ایمیج میگیری ؟ کی میفرستی برام ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چیزی نداری ؟ (sm2)
مگه من چیم کمتر از عمام و پیقمبراست - خودم اینجا ادعای عمامی و پیقمبری میکنم - کتاب فارسی کلاس اول سال 1365 رو هم کتابم اعلام میکنم (sm2)نقل قول:
ok شد. با کلون سی دی گرفتمنقل قول:
همین الان اپلودش تموم شد.لینک و پخ میکنم
یهویی عزیز دلم شدی
ترک 3 پلی
کامیییییییییییی جوووووووووووووووووووووون(s m127)