(sm70) پرسپولیس گل بزن تو قهرمانیییییییییی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) پرسپولیس گل بزن تو قهرمانیییییییییی
فریدونم یکی یکی تراک آلبوم پخش میکنه ..
(sm74)
(sm35)این همه شعار خوب بهت دادم کسی نیس ینی من کسی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70)
اینا فایده نداره علیرضا باید سبکش خوب باشه من کلماتشو عوض میکنم خودم
چند تا مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام ببر (sm70)
صفاریانم هست توشون؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 مگ رو بگیرین ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره صفاریانم هس ..
(sm70) خود فریدون میگه در حد غریبه 2 منتظر باشید ..
Divergent
پسر این فیلم چه چسبید !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزایی یافتم
ممنون کسایی که جواب دادن (sm10)
ها 2 تا اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درد میخوره یا نمیخوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت چیه
ضمنا فیلمای ترسناک خوب ازم خواستن معرفی میکنی لطفا
اکبر این چطوره ارزش دان داره؟
Sinister (2012)
جز فیلم ترسناکای خوبه تا حدودی (sm120)نقل قول:
بهترین فیلم ترسناک 3-4 سال اخیر اینه the conjuring (sm50)
the conjuring(sm50)
ندیدم ولی نمره ش برا فیلم ترسناک بد نیس (sm120)نقل قول:
Sinister 2012
(sm51)دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm66)(sm120)نقل قول:
سرویسای معمولیش رایگان شبانه داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر میگم بیا به سینا بگو از این سرویسای مخابرات بگیره که سرعتش زیاده واسه اپلود خوبه ارزونم هست
سرعت نت مخابرات با سرور تهران
من دیگه حرفی ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm138)
وضعیت آپلود منم که داری می بینی (sm138)
خونه فامیلمون رفته بودیم نواب
نمیدونم نت از کجا گرفته بود
ولی سرعت دانلودش 1.6Meg در ثانیه بود بسی سوختمی منم دلم خواست(sm50)
(sm29)
1.6 مگابیت پر سکندنقل قول:
یعنی میشه 256 کیلو بایت در ثانیه
(sm70)بابا میگم دانلود میکردم هر ثانیه یک و نیم مگ دانلود میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس 10 مگابیت داشتهنقل قول:
(sm50)ینی الان تو هم میتونی اونو بگیری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاترین سرعتی که شما تهرانیا دارین چنده؟؟؟
اره بابا تو شهرستانم هست خیلی وقته اومده فقط حجمیهنقل قول:
مخابراتم میده
البته نمی دونم اپلودش چقدره به آپلودش شک دارم چون مخابرات کم میکنه اپلود رو
من الان 512 دارم آپلودم حداکثر تا 20 کیلوبایته
من همدان که بودم Hiweb داشتم سرویس دینامیت میگرفتم (Up to 8Mbs)
سرعت دانلودم 900 بود
آپلود یادم نیس زیاد اپ نمیکردم
دلم میخوا با اواتارت بخوابم (sm59)
اون 0 گیگابایت یعنی چی تو جدول (sm2)
(sm59)شعراش ضد عشقه پا نمیده صد بار گفتمنقل قول:
سرویسای بالای 14 تومن 1 تا 7 رایگان ..نقل قول:
کمپین رمضان هر سرویسی بگیری سرعت دوبرابر ..
1 مگ خوبه 15 تومن .. با سرعت 2 م میشه ینی ..
پییش پرداخت و پس پرداخت داره ..
یه ساله بگیری مودم بی سیم رایگان داره ..
اگر مودم نمیخوای بهت 2 گیگ ترافیم هر ماه اضافه میدن ..
گوه تو این شانس ..
رفتم شیر موز درست کنم ..
شیر با موز قاطی کردم خوردم دیدم شیر ترش شده !!!! (sm3)