(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
سلام
خوبی فرید جان ؟
مرسی تو خوبی؟
ممنون خوبم
آقا شرمنده باز من دیر اومدم (sm33)
معلومه خیلی وقته منتظری
اره گفتم نمیای دیگه
معذرت واقعا (sm25)(sm176)
احساس میکنم یه بخشی از هوادارای شادمهر که قبلا مدام پیگیر اخبار و حواشی و فعالیتهاش بودن دیگه دنبال نمیکنن شادمهرو
رفتن چسبیدن به زندگی شخصیشون یا دل مشغولیهای دیگه دارن (sm192)
نسل شادمهر یه زمانی یک عالمه کاربر فعال شادمهری داشت
کجا رفتن اونها دیگه سوت وکور شده مثل بیشتر جاهای دیگه ..(sm190)
منم همینطور فکر میکنم هر چند خودم نمیتونم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم هواداراش ریزش کردن (sm168)
فکر کنم هر خواننده یه دوره ای هوادار جذب میکنه شاید اون سال ها که شادمهر هوادار جذب کرده 10 سال پیش بوده و اگه سن هوادارارو 20 سال فرض کنیم الان از 30 سال سنشون گذشته و مشغول زندگی خودشون شدن
اما اینم بگم رو دانلود تاثیری نمیزاره یعنی شاید وقت نکنن مثلا جدی دنبال کنن ولی حتما اهنگای جدیدو گوش میدن
منم بعضی مواقع عینا همین طوری فکر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم ها هرچه قدر که بزرگ میشن ناخودآگاه تغییر میکنن ازدواجم که بکنن این تغییر افزایش پیدا میکنه
زندگی شخصی آدم را وادار میکنه از یه سری از چیزها دل بکنی و بچسبی به چیزای مهمتر (sm50)
خلاصه پیریه و هزار مکافات(sm120)
آره آهنگ جدید که بیاد شاید خیلم زود دانلود کنن گوش کنن منتها دیگه نمیان تو نت راجع بهش نظر بدن و بیینن کی چی گفته و و واکنش دیگران چی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شادمهر که شادمهره هنوز پیر نیست چه برسه به طرفدارانقل قول:
چه قدر مگه سن و سال دارن (sm120)
اکثریت مخاطبای شادمهر جوونن
راستی دیشب ایمان را یادم رفت اشاره کنم
اونم دیگه سر نمیزنه (sm169)
سلام عزیز مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق داری خوب چون کسی که نیست
همین طوره اون عده ای هم که نت میان بیشتر تو شبکه های اجتماعی هستن تا فروم و اینا
اینترنت چقد بازی در میاره(sm81)
یه 20 روزی هست خیلی افتضاح شدهنقل قول:
روز به روز وخیم تر میشه وضعش (sm3)
از سیاوش قمیشی خبر جدید دارم
تصمیم داره انگار کار 2صدایی با ابی بده (sm118)
(sm77)
آهنگسازش که حتما خودشه ببینیم کی تنظیم میکنه
(sm51)
ای کاش میدادن به شادمهرنقل قول:
اگه این کارو بکنن قطعا هیت میشه (sm189)
ایمان چند وقت پیش دیدم اومده بود
هم دیر به دیر میاد
پست هم که نمیزنه
استارت اولیه کارهای جدید سیاوش قمیشی :
طبق خبرهای موتق اینجانب همکاری سیاوش با معین و ابی قطعی شده...
کار با ابی ممکنه به صورت 2 صدا انجام بشه!!! ترانه کار مورد استقبال هر دو عزیز قرار گرفته
برای معین هم قول همکاری داده شده و جری خاچاطوریان هم داره کارها رو ردیف میکنه.
طبق شنیده های من همکاری سیاوش فقط منحصر به این دو خواننده نمیشه!!
خبر های تکمیلی به زودی...
جری خاچاطوریان
تنظیم کننده س؟
اگه درست گفته باشم مدیر برنامه های سیاوشه (sm148)نقل قول:
یه اروين خاچيكيان هم بود که برا سیاوش تنظیم میزد اون قدیما (sm120)
خدا کنه ابی پیشنهاد بده شادمهر تنظیمش کنه (sm1)
تو اون لس آنجلس تنظیم کننده ای که سرش به تنش بیارزه نداریم تقریبا به جز شادمهر
فرید آهنگای nikos vertis گوش میدی ؟
نه ولی صداشو شنیدم(sm120)
آخرین کارش خیلی قشنگه
بدم گوش کنی ؟ (sm185)
لینک بده ببینم چطوریاس
الان میدم
بفرمایید (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین تراک روی لوگوی سبز کلیک کن
این یکی رو هم بگیر خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومین تراک روی لوگوی سبز کلیک کن
اقا اين سام درخشاني زد اين بنده خدا سامان جليليو كه قهوه اي كرد:))))