(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چن وقت بود دعوا ندیده بودم اینجا(sm59)
موری(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm127)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمت چی بود تو فراموشت کردم ریفیق
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دهن سرویس غیر این بود تعجب میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسینم (sm25)اصفهان(sm59) پیکان(sm2)
(sm72)نقل قول:
سبکش Deep House میلاد
جالبه فضا و و آهنگسازیش خیلی نزدیک به آهنگای اروپای شرقی مثله بلغارستان و آلبانیه (sm132)
خیلی منو یاد کارهای لیندزی استرلینگ انداخت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی به کارای اونم خیلی شبیهه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
هنوزم هم جوونی ، عشقو بده بیاد ... (sm46)(sm127)نقل قول:
اینکه خودش هم نخوند یه نکته ی مثبت دیگه است که نباید ازش به سادگی گذشت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm17) تنوع بود دیگه
اگه به بازار کاری نداشته باشه باید مثل قدیما یه آلبوم بی کلام بده
کلا ایرانی جماعت به بازنشستگی تو هیچ زمینه ای هیچ اعتقادی نداره ...نقل قول:
اکثر آهنگساز هایی که به خوندن رو آوردن ؛ هر کدوم به نوعی به فنا رفتن ...
اون که آره ولی شادمهر که سنی نداره ... هنوز جوونهنقل قول:
قشنگ تا ۶۰ سالگی جا داره (sm59)
این که تو 45 سالگی با عزت و احترام فراوان ببوسی و بزاری کنار ؛ یا این که تو 60 سالگی همه حسرتت انجام کارای بعد از 40 سالگیت باشه ، کدومش قابل قبول تشریف داره ...نقل قول:
نقل قول:
شادمهر پتانسیل کار کردن را به میزان فراوون داره
آرتیست های همدوره ایش تو کشورهای دیگه هم هنوز دارن فعالیت میکنن تا دلت بخواد نمونه هست
من شخصا برام زیاد مهم نیست که بازم بخونه یا نخونه
همین که تنظیم کنه و آهنگسازی برام کافیه
شخصا قابل تحمل میشه برام اگه کلا نخونه و بی کلام کار پخش کنه ...
صبح همگی بخیر
گل پسر،اگه خودت عقلت کمه متوجه نمیشی،بقیه رو مثل خودت نبین،چندباره هی داری ازین اراجیف میگی،بقیه ساکتن دلیل نمیشه من جوابتو ندم،هزار بار گفتم و گفتیم خوشت نمیاد گوش نده،کسی مجبورت نکرده،ولی حرف مفت نزن،که از این به بعد من یکی جوابتو میدم،کل کل دوس داری من تا آخرش باهات هستم.نقل قول:
هرموقع کسی اومد به حضرتت حرفی زد بگو،البته اصلا اون خواننده نیس که بیشتر راننده ی تا خواننده کسی بهش اهمیت نمیده بخواد حرف بزنه.
تو شهامت نداری حرف خودتو گردن بگیری،میگی منظورت یکی دیگه بوده و حرف و انداختی پایین صاحبش برداشته،باز پست بعدیت میگی شوخی کردم و کار اخرش فلان.
پس مطمئن شدم که عقلی نداری،فقط بلدی خام خوری کنی و ببافی،فرق گ.ه رو از گوشت کوبیده تشخیص نمیدن واسه ما نظر کارشناسی میدن.
عب نداره نظرتو بده ولی بخوای هی تیکه های مسخره بندازی به شادمهر و سوزشتو نشون بدی و پیش طرفدارای چاوشی خود عزیزی کنی،من یکی خودم میشورمت.
به بقیه ام کار ندارم.حالا بگو تا بازم بشنوی.(sm142)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] طراحی از شهرام ناظری
چی فوک میگید شام هی گو خوری میکنید ..
یعنی این هفته 2 تا آلبوم یه جا منتشر بشه .. (sm54)
بعید میدونم شاید یزدانی یه هفته بندازه عقب ..
یا اینکه خود موزن دوباره بکنه تو اونجای هوادارا اینم بعید نی ..
تریلر فیلم پشم ریزون نولان به نام تنت منتشر شد (sm118)
پس این البوم لعنتی کی میاد
دموی پروژه گرفتن Benchmark از کدهای سیشارپ به کمک BenchmarkDotNet ..
مشاهده مخزن ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ◘ مشاهده از آپارات ◘ مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من قبلا هم اشاره کردم این یارو کوسخوله : ک و س خ و له والسلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خود طرفدارای چاوشی هم قهوه ایش میکنن خوب کسی که طرفدار یه کوسخول به اسم یزدانی که کلا کلمه پیکان ازش بگیری خوانندگی رو باید بذاره کنار و بهش حضرت حضرت میگه (sm2) رو باید دایورت کنی رو تخمات
چقدر جنگ میکنید این تو؟ خبری از البوم هست اقایان اساتید؟
آخ دیشب ریختن سر شادی تو کنسرت استانبول ..
(sm50)آلبوم کجایی
اما نرود یادت...(sm50)
کپسول فهم و شعور خیلی خوبه که میبینم جوابی ندارید که بگید و مزخرف به هم می بافید . گفتم که اصلا در اندازه ای نیستید که بتونید یه بحث رو راه بندازید چه برسه به این که بخواید ادامه اش بدید ، اینجا اکثرا منو میشناسن ، از سر شکم حرف نزن ، فکر کردی شخصیت مهمی هستی یا آدم ترسناکی که من از شما با امثال شما بترسم و حرفمو پس بگیرم ، یه نگاه به خودت بنداز ، اونی که از من نقل گرفته خیلی با شما فرق داره ، اونی که من بهش گفتم شوخی کردم خیلی با شما فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحت هیچ شرایطی فکر نکن خیلی میدونی و از همه چی خبر داری
همین که تحمل شنیدن ندارید بسه ، همین که با چهارتا کلمه بهم میریزد بسه , اگه قبول دارید که یکی از یکی دیگه بهتر پس دیگه نه احتیاجی به دفاع هست و نه احتیاجی به صفحه صفحه دری وری نوشتن ...
نه درخت پرباری هستید نه دیوار بلندی ، سرت هم تو کار خودت باشه ،
هر کسی آزاد هر چی که دوست داره به هر کی دوست داره بگه ، اگه شما نمی تونی تحمل کنی همچنین برنامه ای رو مشکل شماست ...
امید که شما پسر خوبه قصه باشی و تو تمامی مراحل زندگیت همینجوری با پشتکار و قدرت پیش بری ...
شما دیگه خیلی دارن بهت فشار میاد ، بلند شو چند قدم راه برو ، خوب نیست این هم فشار پشت سر هم برات ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم واسه نگهبان اون باغ وحشی که شما رو ول کرد تو سطح جامعه ...
خلوت که میشه اینجا ، یه سریا فاز برمیدارن ، گوشت کیلو صد هزار تومنی می خورن و هار میشن ...
از بچه های اصفهون خبر نداری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]