ﻣﻭﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺪﺭﻩ ﻣﺎﺷﯿﻨﺶ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ، ﺭﻓﺘﻪ
ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ
ﻣﺮﺩﻩ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﻤﻊ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺷﯿﻨﺘﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﻮﺽ ﺑﺸﻪ ...
.
.
.
..
ﺩﺧﺪﺭﻩ ﮔﻔﺘﻪ :
ﻗﻨﺎﺩﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﻭﺑﺮ ﮐﺠﺎﺱ ... ؟؟؟ |:
ﺗﻌﻤﯿﺮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﺎ ﺍﻧﺒﺮ ﻗﻔﻠﻲ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺯﺩﻩ ﺗﺎ
ﻣﺮﺩﻩ
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻣﻭﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺪﺭﻩ ﻣﺎﺷﯿﻨﺶ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ، ﺭﻓﺘﻪ
ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ
ﻣﺮﺩﻩ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﻤﻊ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺷﯿﻨﺘﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﻮﺽ ﺑﺸﻪ ...
.
.
.
..
ﺩﺧﺪﺭﻩ ﮔﻔﺘﻪ :
ﻗﻨﺎﺩﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﻭﺑﺮ ﮐﺠﺎﺱ ... ؟؟؟ |:
ﺗﻌﻤﯿﺮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﺎ ﺍﻧﺒﺮ ﻗﻔﻠﻲ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺯﺩﻩ ﺗﺎ
ﻣﺮﺩﻩ
سربازتیـــــــم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كدااام؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا همتون(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) (sm127)
5 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
از خودت خجالت نمیکشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میدونم تو 3 یا 4 رو میخوای ولی روت نمیشه ...
اصن قصه نخور برات گذاشتم کنار بعدا بیا ببر(sm70)
شرکت لامپ پارس:
از مشخصه های این محصول نوردهی و طول عمر زیاد ، نقاط جوش قوی و مقاوم در برابر شوک های زیاد می باشد!!!
قابل تهیه در تمامی فروشگاه های ایران و جهان
185 چيست؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ممه 85 با یک عدد لامپ 100
زمان مدرسه یه کتاب بود به اسم :
"گام به گام"
لامصب مثل فیلمســ/ـکســیبود..
همه داشتن ولی انکار میکردن!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۳ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺑﻪ ﺷﺐ ﯾﻠﺪﺍ مونده
ﯾﺎﺩﺗﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ
ﻣﻦ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﯿﮑﺎﺭﯼ ﺑﻮﺩﻡ ﮎ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺗﺒﺮﯾﮏ
ﮔﻔﺘﻢ!
مامانه شیطان بعد از دیدنه فیلمه
"لامپ"از جوونای ایرانی خواست
.
.
.
.
.
.
.
کارایه بد یاده بچش ندن
از لامپ های خونه بیزارم.........چون از یکیشون فیلم بد دارم
فکر نمی کردم بفهمم که........ یک لامپ تا این حد خطرناکه
من نور مهتابی رو دوس دارم.........از لامپ های خونه بیزارم
لامپای هرجایی رو می شکونم.....چون قصه ی این لامپو میدونم
زنه به شوهرش میگه. دیشب خواب دیدم برام یه انگشتر الماس خریدی ینی تعبیرش چیه؟؟
مرده میگه صب کن تا شب تولدت معلوم میشه..
شب تولدش کادوشو باز میکنه میبینه...
کتاب تعبیر خوابه
سلامتی دختری که توو خیابون بنز واسش بوق زد و
سرشو انداخت پایینو گفت
.
.
.
.
.
لامپ حالش بیشتره :)))
عنی لذت لامپ = کی/ره
خاااااااااااااااااااااااا ااااااااااک (sm70)
از این به بعد
بعد از آزمایش خون
قبل از عقد
آزمایش لامپ هم واجب شد (sm171)
از فردا سایت های مذهبی پر میشه از سوالاتی ، با محوریت لامپ :
لامپ اگه تا سرپیچ بره داخل ، حکمش چیه؟
لامپ اگه روشن باشه چطور؟
لامپ سوخته هم حرومه؟
جدیدترین فحش ایرانی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لامپم تو دهنت
الان بعد از بحث ممنوعیت استفاده از وازکتومی ، ممنوعیت استفاده از لامپ هم در مجلس مطرح میشه
اگه خدا بهم بگه فقط یک بار میتونی درخواست ویدئو چک کنی، بهش میگم اون موقعی که لامپ رفته اونجای دختره رو کامل نشون بده ببینم چجووووری و چراااا
کدوم خری بهش گفته با لامپ حال میده خدا میدونه (sm2)
داشتم تو خیابون میرفتم
دیدم یه پیره زنه دستش لامپ کم مصرفه
گفتم ننه کمک میخوای ؟
گفت : نه ننه ، چند سالی هست شوهرم رفته
میخوام چراغ خونم بیادش روشن شه .
وقتی کرده تو کصش یعنی از قبل پرده نداشته نه؟ (sm2)کسی هم ک قبلا داده چه فرقی میکنه واسش ک آبروش بره یا نه اینطوری فکر نمیکنی؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دیروز داشتم به این فک میکردم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بعضی روشن فکرا ( کص لیسا) از دیروز چو انداختن ک آبروی این دختر رو نبرید خجالت میکشه مگه خودتون تا حالا خودارضایی نکردید و ازین حرفا ! واسه این میگم!! این از قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داده بوده پرده نداشته یعنی اینکاره بوده ! دختر صاف ساده خودارضایی هم بخواد بکنه فقط بالاش رو میماله نه اینکه جسم خارجی حالا خیار یا همین لامپ رو بکنه اون تو ک (sm77)(sm2)
نه ابروی چی بره مگه کسی میشناستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تا این آواتارو گذاشتم برداشت دوباره گذاشتمش الان منتظر بن شدنم(sm120)
والا ما جایی ندیدیم یارو لامپ بذاره اواتار بردارنش حالا خوبه عکسه بانوان پاکدامن نذاشتم(sm25)
دوباره پاک شد اواتار(sm172)
فامیلاش و آشناهاش حتما میفهمن خب !! طرف نمیگه دختر خالم کجاس ؟! یا دوستش ! نمیتونه مخفی کنه مثل فیلم اخراجی ها بگه رفتم مکه موهر مشهد اوردم (sm2)نقل قول:
توصیه الهام چرخنده (sm70)
ﺍﺣﻤﺪ ﺧﺎﺗﻤﯽ ﺍﯾﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﻣﻨﺒﺮ ، ﻣﯿﮕﻪ
ﺍﺩﯾﺴﻮﻥ ﮐﻪ ﻻﻣﭗ ﺭﻭ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﮐﺮﺩ ﻧﻮﮐﺮ ﺷﯿﻄﺎﻥ ﺑﻮﺩ
تنگه هرمز ؟
خوشت میاد ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سوال زن هرمز از هرمز در شب جمعه !
بنده خودم به شخصه "تشکر " رو بردم ازش آزمایش خون گرفتم
ایدز نداشت
با خیال راحت بکنید
(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
دیدم دوستم ناراحته بهش گفتم فقط بگو کی اذیتت کرده خودم کـونش میزارم ...
دوستم : زر نزن با خانومم حرفم شده... :|
اصن نمیشه ابراز همدردی کرد