@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا بخیه خوردی بخاطر دیشب (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا بخیه خوردی بخاطر دیشب (sm2)
زیاد زر میزنی خشی (sm2)
کاری نکن به صادق بگم عکس ک.یرشو برات بفرسته از ترس شب جاتو خیس کنی تازه اون عکسه وای به حال اینکه بیاد بزاره چونت (sm2)(sm30)
(sm50)
بو ک...ون میاد (sm51)
ن عزیزم هیچ ک.ونی به اندازه تو و اون میلاد لذیذ نیست (sm2)طفلک داشت گریه میکرد میگفت ک.ونم میخاره منم رفتم براش برطرف کردم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق اون مارتو بنداز گردن این خر کیف بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نکن بش بگم یه حفره در پشتت به اندازه غار باز کنه که آدم با کله هم بره توش (sm2)
به روی دلبری گر مایل هستم
مکن منعم گرفتار دل هستم
خدا ساربون آهسته میرون
که مو وامانده این قافل هستم ... (sm81)
میترسم نیشش بزنه آخه وحشیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه امیر اومد داخل تاپیک یه سری تکون داد و رفت (sm2)
(sm30)
باید بش بگم اسم تاپیک رو عوض کنه به چت روم *** گشاد شده ها توسط صادق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا ک...ون درشت دارن از گنده خوری هاشون واسه همدیگه تعریف میکنن - درست میگن ک..ونده پررو ، الان هادی و صادق دوتایی دو نمونه ی زنده تو انجمن تشریف دارن (sm2)
یه نمونه اش هم خودتی چون گشاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسفند
اینجوری که شمادوتا به خودتون نوشابه فرومیکنید - اصلا ما دیگه به چشم نمیاییم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمته؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله دیگه مث اینکه دیشب یادت رفته بود تا ته کردمش تو حلقت آب از دهنت سرازیر شد (sm2)بعدشم منو با صادق مقایسه نکن من باهات رمانتیک برخورد میکنم شیرمم سفیده ولی اون سیاه و کلفته (sm2)نقل قول:
شما ها کاز از نوشابه گذشته تیر چراغ برقی چیزی(sm2)نقل قول:
پس فهمیدی با توام (sm70)نقل قول:
اقا یه تاپیک گی افتتاح کنید بهترها
حالا چرا من؟ چرااااااا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیگه کس نگو تیر چراغ تو ک.ون اسبم نمیره (sm2)نقل قول:
چون اون تاپیکو اوردی بالانقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چون آوردم بالا باید بگی گوسفند(sm77) دیوث اگه نمی آوردم که تو هنوز جواب اون نقلو نمیدادی(sm2)نقل قول:
تجربیاتتون رو به کسی نسبت ندید - کاملا درسته ولی متاسفانه جای فاعل و مفعول رو عوض کردی هاردکور 2 به 1 روت پیاده شده بود همه اعضای بدنت شده بود سوراخ میدونم سخته ولی دیگه کاری که از دست بچه ها برمیومد (sm2)نقل قول:
این همه اینجا فوحش میشنوی چیزی نمیگینقل قول:
حالا من بهت گفتم گوسفند به کیونت بر خورده
- (sm70)
کی فحش دادن دیوث(sm2)نقل قول:
البته این کلمه واسه شما ایهام داره من قبول میکنم نوشابه واستون کمه ولی تیر برق براتون زیاده همون مامله فیل باید جوابتون رو بده (sm2)نقل قول:
هادی بیا یه *** آنال گروپ روش انجام بدیم bdsm هم لازمشه(sm2)نقل قول:
بپوشونم رو دهنت (sm2)نقل قول:
پکیج کامل میلاد با انضمام 6 دانگ مغازه تجاری و 1 واحد آپارتمان امشب با قیمت 10000 تومن به فروش میرسد فرصت استثنایی ور از دست ندهید (sm2)(sm50)
نه بذار واسه خودت لازمت میشه ببعی(sm2)نقل قول:
یعنی هیچ ایده ی نداری کارایی که خودم روت پیاده کردم رو میخوام به اسم خودت رد کنی ولی کورخوندی . البته اشکال نداره ما هر کی رو کردیم واستون جاهل شد تو هم روش (sm2)
(sm90)
تورو کسی نمیبره مجبور شدم اون مغازه و واحد مسکونی رو هم بش اضافه کنم (sm2) فعلا رو ک.یرم موندی (sm2)نقل قول:
رو مالمه این و اون اسکی نرو (sm2)نقل قول:
عزیزم اینجا نامحرم زیاد پیدا میشه(sm2)
بیا بریم دشت کدوم دشت همون دشتی که ک.یر و خایه داره آی بله (sm2)بچه میلاد ک.یر خاردار دوست داره آی بله (sm2)(sm30)
طبع شعرم در این زمینه بالاست (sm222)
(sm2)
حرفی واسه گفتن نداری سکوت کن سکوت کن سکوت خیلی بهتره (sm2)- میترسم ببرمت کوه و دشت مامورا بریزن منم از ترسم بگم این هادی نیست ک..ون کوهیه (sm2)