انشالا همونجور که گفتن کار شادی باشه
چه قدر دوست دارم تو مایه های بگو از کجا آوردی باشه یا مشابه آهنگای آلبوم آدم و حوا (sm17)
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالا همونجور که گفتن کار شادی باشه
چه قدر دوست دارم تو مایه های بگو از کجا آوردی باشه یا مشابه آهنگای آلبوم آدم و حوا (sm17)
من که چیزی تو نوشته ام به اسم شما نمیبینم پیمان تو میبینی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرید جان که از زمان آلبوم طرفدار اینجا بوده حتما یادته
منظورت دوستان دیگر بود (sm37)
پیمان البوم سبب رو دانلود کن بیا و تن تو چه ملودی هایی دارن(sm81)
دارمشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا خودت نسخه آیتیونزش را آپ کردی دادی بهم
یکاری کن رو هم داری؟
128 (sm25)(sm59)نقل قول:
(sm25)
یکاری کن تو این البوم نیست
فربد اینو بگوش
آخرین تنظیمی که میلاد هاشمی انجام داده
هرچند ریتمیک نیست آرومه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نسخه اولیش با سبب ریلیز نشد؟نقل قول: