بله من شنیدم 4.5تا کار دیگه داره باهاش ک پخش نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله من شنیدم 4.5تا کار دیگه داره باهاش ک پخش نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس میزنم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من که هزار بار گفتم خرزوخان منبع مورد اعتمادمه ...(sm120)
نمیدونم ... ولی تا پارسال 18 تا آهنگ پخش نشده داشته ...نقل قول:
منبع:خرزوخان ( قابل توجه مسعود ) ...(sm120)
باز شروع شد ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این رضا که خوبه زیاد دوره اوج اختلافها نبود یه ذرت میدازه میره ...(sm120)
میلاد خوب بود ...(sm2) یعنی هر ماه یه روز یاد شادمهر می افتاد ...(sm2) اصن با خلقت شادمهر مشکل داشت ...(sm2)اواخر یادمه حتی با پارسا هم درگیری داشتن ...(sm2) یعنی من که خودم اوستای دعوا بودم اومدم میانجیگری ...(sm2)(sm2)
تازه اینا که خوبه ... (sm120) اون اوایل دوران اوج انجمن بین چاوشی ها و شادمهری اختلاف افتاده بود یعنی بیکار میشدن میپریدن به هم ...(sm2) صبج می اومدم یه لشکر بن شده بودم سارا جارو خاک انداز به دست جمعشون میرد ...(sm2)
البته من اونموقع فقط کامینگ سون میزدم اسپم ول نمیدادم وگرنه ببین چی میشد ...(sm2)
18تا آهنگ پخش نشده با قربانپور ؟!!!! نه جدی احسان جان واقعا آهنگایی که قراره پخش بشه آهنگایی خوبی نیستن؟! چون من مطمئنم میدونی چجوری هستند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب دورانی بود (sm2) حسابی فسیل شدیم اینحا
اون موقع ما گفتیم بابا اینا هیچ کدوم خواننده نیستن هیچ کس قبول نمیکرد (sm2)
از وقتی هومن تکاو اومد پته اینارو ریخت روی اب معلوم شد چه خبره تو بازار (sm2) شادمهر که قربونش کلا زده تو کار کنسرت پلی بک و فالش خوندن. صداشم که در نمیاد (sm30) نه ریتمی نه کوکی
نه کلاً 18 تا آهنگ پخش نشده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من چجوری بدونم ...؟!(sm77)(sm77)(sm77)
دوران خوبی بود یادش بخیر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخوای اینجوری حساب کنی دیگه خواننده ای باقی نمونه ... اینا هم دوره ای داشتن دوره شون تموم شده رفته ... فقط خاطرات و آهنگای قدیمی مونده ...
اینو قبول دارم که دوران افت شادمهر خیلی زود شروع شد ... اصن خودم بارها تو این تاپیک گفتم ... تا رسیدیم به اعتیاد ... نمیشه خواننده تو 45 سالگی افتش شروع بشه و دورانش تمام ... من این حرفا رو چند سال پیش زدم خیلیا جبهه گرفتن ولی گذر زمان ثابت کرد ...
خیلی از ما شادمهریها قبول کردیم که شادمهر بعد البوم طرفدار تموم شدنقل قول:
البته باید اینجوری میگفتی : خیلی از ما شادمهریها بالاخره قبول کردیم که شادمهر بعد البوم طرفدار تموم شدنقل قول:
من این حرفو شاید هفت هشت سال پیش گفتم ... بعد از آلبوم تجربه کن هم گفتم که این آلبوم تیشه به ریشه شادمهر زده میشه و دیدید که شد ... گفتم اعتیاد داره همه جبهه گرفتن ولی حالا در 50 سالگی همه دارن وضعشو میبینن ...
و حالا هم به نظر ( کاملاً شخصی ) دیگه ای رسیدم که آلبوم طرفدار هم خوب نبود ...!!! حالا بعد اینهمه سال به این نتیجه رسیدم که آلبوم طرفدار خیلی بیشتر از حقش بولد شد و بهش پرداخته شد ... چیز خاصی به نظرم نداره ...
میدونم این نظرم خیلی افراطی و جنجالیه ولی خب چکار کنم نظرم اینه ...(sm120)
فقط شادمهر اینقد عرق نمیکنه ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی گناه داره الگوش شادمهر شده ول نمیکنه ...(sm120) و باز هم ولی یکم تعریف کنیم ازش بد نیست ...(sm120) این آهنگ ستاره بد نیست خوشم اومد ... البته من از ملودی های ــــو ( که من بهش میگم ملودی شیرازی چون یه ـــــــو به هر چیزی میچسبونن ...(sm120) مثل مشتمو پشتمو میکشتمو ...(sm120)) خوشم نمیاد و باز هم ولی اینبار بدم نیومد گامش هم مناسبه ...
و در آخر باز هم انتقاد ازش : چند جا خارج زد تو خاکی با اینکه اجرای زنده استودیویی بود ...(sm120)
آقا احسان چ خبر از پروژه؟😅😅نقل قول:
بزار چند ماه دیگه بگذره اونوقت خبرش میاد ...نقل قول:
داداش اگه خبری دستت اومد ک پروژه در مورد چیه ی خبری بهمون بده ... همچنین آهنگ جدید 😬نقل قول:
انشالله ک طبق حرف خودت شادمهر واقعا تعغییر کرده باشه و ی تکون اساسی ب خودش بده بخصوص هم ک بحث پروژه شد خیلی مشتاقم ببینم پروژه تو چ زمینه ایهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به اخبار خرزوخانی اعتماد داری خیالت راخت باشه الکی چیزی نمیگه ...نقل قول:
من فقط میترسم این پروژه مثل پروژه پوست شیر ابی باشه ...(sm120) ابی هم اولش خیلی شلوغ کرد که پروژه داره ...(sm120)
البته تغییر که فک نکنم بیشتر از این باشه ...(sm120)
گفتم همین که شادمهر واسه موزیک وقت گذاشته یعنی بزرگترین تغییر ... خدا رو هم شکر کنید ...(sm120)
همین ویدئو چند تا نکته داره به همراه نوستالژی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا و صمیمیت رو ببینین ... شادمهر میاد یکم از آلبوم مسافر میزاره برای اولین بار و دارن حالشو میبرن ...
ممد اصفهانی نشسته رو صندلی تا نوبتش بشه ...
دیگه اینجا کسی نمیگه اسم من باید اول بیاد من باید اول برم استودیو من فلان من بهمان ...
صفای اون دوران قابل وصف نیست ...
دقیقا
خب همین هم خیلی خوبه.اینجوری میشه امیدوار بود که دوباره شروع کنه خودش آهنگسازی و تنظیم واسه موزیکاشنقل قول:
اون دوتا عکس بالا سمت چپ، بابک ریاحی پوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و عرض ادب...جسارتا این فیلمش جایی هست برای دیدن؟
منظورم همون عکس اجرای شادمهر تو دهه هفتاده؟؟؟؟
آره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshe22 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ممنون از لطفتون.ولی از عکس اسکرین شات به نظر میاد که این ویدیو نسخه طولانی تری داره؟ اون هم موجوده؟نقل قول:
همین نسخه یک دقیقه ای منتشر شده ... حالا شاید فن پیج های شادمهر نسخه کاملترشو گذاشته باشن ولی پیج موسیقی نوین همین تیکشو گذاشته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshe22 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه عظمت اولکر آرنا طوری بوده که حسابی شادمهر خوشش اومده دائم پست جدید میزاره ... ( البته ادمین شادمهر...(sm120)) اونم از نوع آدم فروش با ایموجی خفن ...(sm120)
حالا اصن اولکر آرنا کجاست داستانش چیه و چرا ترکیه همچین سرمایه گزاری کرده ...؟! ( دونستنش خالی از لطف نیست ...)
ترکیه (بهتر بگیم هواپیمایی ترکیه ) از چند سال پیش اسپانسر اصلی مسابقات بسکتبال یورو لیگ شده به همراه آدیداس و چند شرکت دیگه ... سود این مسابقات جوری بود که همه از جمله رئال بارسا رو عاشق خودش کرد جوری که در فیبا دی ها گاهی اوقات بازیکن نمیدن تیم های ملی ...
بعدش ترکیه نیاز داشت که برای کلاس کار استادیوم جدید بسازه با سرمایه 400 میلیون دلاری ... و جالبتر اینجا که در میدان تکسیم ( تقسیم خودمون ) یک سال 13 هزار نفری ساخت 13 سال پیش افتتاح شد برای فنرباحچه (فنرباغچه خودمون ) و دو تا سالن دیگه اینا بهش کار نداریم ...
نکته جالب ساخت استادیوم 13 هزار نفری وسط میدان تکسیم و در شلوغیه ...
حالا اینجا استادیوم امام رضا ساختن که ترافیک مشهد قفل میشه ... یا سالن والیبال تو خیابون حجاب که هزار نفریه و اصن نمیشه با ماشین رفت ترافیک شدید قفل میشه ...
به به پدال باشه
سیم تو گلدون باشه (sm70)
(sm2) فقط اونجایی که نیم ساعته پیانو میزنه ولی صدای یه نت پیانو هم نمیاد
نقل قول:
اینا رو من پارسال گفتم ...(sm120)نقل قول:
ذرت جدید پرت کن ...(sm120)
تو تلگرام وارد کانال shadmehrlive. بشید اونجا موجودهنقل قول:
خوبه اون تکاو سسخل ی چیزایی گفت ک شماها هم یاد بگیرید همش سسشعر تفت بدید اینجانقل قول:
(sm80)
(sm2) چندتا فن پیج شادمهر دستته؟ از شادمهر پول میگیری همینارو بگی دیگهنقل قول: