چرا اما تو این البوم که امیر گذاشته نیست مثل اینکه خراب بود اهنگ
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا اما تو این البوم که امیر گذاشته نیست مثل اینکه خراب بود اهنگ
پلی شد...
Ops آره منم دیدم با نسخه دومیه تقدیر عوض کرده بودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان آلبومی که امیر زده از کسی گرفته یا مستقیما از آیتیونز خریداری کرده؟
اگر تراکش تو آیتیونز سالم باشه من بعدا گیفت کارت جور کردم میخرمش
فکر کنم گیتار یه پای ثابت تنظیماشه
ورژنی که تو سایت آمازونه سالمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا تنظیمای 6و8 ریتمیکاش الکترونیکِ ساز زهی اینا استفاده نمیکنه
جدیدترین تنظیم شادش برای همین احمد سعیدی بوده
دیدار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آمازون مستر یا ویزا کارد میخواد فکر کنم
پس از همون سورس آیتیونز مشکل داره؟ (sm25)
نه نپرسیدم حالا باید از امیر بپرسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها از این لحاظ اره چون تنظیم اصلی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون امیر جان (sm19)