(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیگه همش همینه برا همه خواننده هانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همین حرفا رو من یادمه تو همین تاپیک گفتم و کنسرت 2008 جرج مایکل رو مثال زدم ... به هر حال در همه جای دنیا استفاده میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میگفتم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین مسعود چقد کظم غیظ کرده تو این همه سال جواب منو نداده ...(sm25)(sm2)
ولی خب حرفای تکاو درسته ... حقیقت تلخه ... باید قبول کرد ... وقتی خواننده صداشو از دست میده ( به هر دلیل ...) مجبوره اینکارو بکنه ... شادمهر هم از بقیه مستثنی نیست که هیچ وضعیتش خیلی بدتره ...
اونایی هم که میرن کنسرت میدونن ... جمعیت هم که میبینین ...
نه داداش این حرفا چیه آقا احسان. ما کی باشیم بخوایم ب شما حرفی بزنیم... تازه اگه حرفی بزنم کی دیگه بیاد خبر دست اول بهمون بده؟!!!😅😅نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملش و من دارم خیلی حرف میزنن تکه های جالبش معرفی و پخش البوم مسافره که شادمهر براشون میزاره دونه دونه و چند تیکه هم ویلون و گیتار میزنه
بله
هوس دعوا کردم یه چیزی بگو دعوا کنیم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اولین و تنها مرید اخبار خرزوخان هستی ... (sm19)(sm120)
(sm2)
خرزوخان همیشه خبراش دست اول بوده😂😂نقل قول:
آقا احسان ی ارتباط با خرزوخان بگیر ببین میتونی اطلاعات در مورد آهنگ جدید و اون پروژه بگیری
این حمید عسکری عجب تقلید کاریه... تو آهنگ جدیدش هم سعی کرده صداش را شبیه صدای الان شادمهر بکنه
شماره تلفن خرزوخان گم کرده احسان (sm25)نقل قول:
بابا صبر داشته باش میاد ...(sm120)نقل قول:
با خرزوخان تله پاتی داریم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آخه من میخوام دهن چندتا را سرویس کنم واسه همین میگمنقل قول:
شادمهر قطعیت نداره کاراش میبینی یهو کنسل میکنه اهنگو یهو که کسی انتظارشو نداره یه اهنگ پخش میکنهنقل قول:
ولی ترکیب شادمهر با هایده خیلی چیز طوفانی میشد اگه هایده زنده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
آها حالا فهمیدم ...(sm120) فن پیج و اینا ...(sm120)نقل قول:
ای ناقلا اخبار خرزوخان رو میبری اونجا پز میدی ...(sm2)
پروژه قطعاً تک آهنگ نیست ... وقتی میگن پروژه حتماً یه کار جدیده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شایدم تور کنسرت شادمهر باشه با آهنگ های قدیمی مثل ابی ...(sm2)
با اخلاقی که از هایده سراغ داشتیم اگه الان زنده بود تو این شرایط آهنگی نمیخوند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصور کن هایده و مهستی الان اهنگ میدادن رادیو جوان کامنت ها چی بود ...؟ این هنوز زندس ؟ تو هنوزم میخونی ؟ فسیل ... و اینجور کامنت ها ...
دیگه بخوای به حرف مردم توجه کنی هیچ کاری نباید بکنی (sm2)نقل قول:
مارکت موسیقی الان یعنی فالوور ... یعنی لایک ... یعنی کامنت ... هایده و مهستی هم بودن با این حجم کامنت منفی درباره سندوسال و نوع موسیقی که میخوندن از دور خارج شده بودن ...نقل قول:
وقتی ملاک بازدید رادیو جوان میشه باید فاتحه خوند ... البته که سالهاست الفاتحه ...
آره😬😬 سر خبر پروژه خیلیا مسخرم کردند کاش درست دربیاد خبرت دهنشونو بگا.........منقل قول:
آها از اون نظر ... خب اینکه طبیعیه ... حداقل در مورد خودم بارها و بارها خبرهای من و تاریخ های آهنگ و آلبوم که گفتم زیر سوال رفته و همه سعی داشتن به هر طریقی شده شلوغش کنن و خبرها رو به قول تو مسخره کنن ... اخرین باری هم که در مورد خودم اتفاق افتاد خودت دیدی دو سال پیش که گفتم شادمهر دوباره میخواد موزیک ویدئو بده یکی از کاربرهای اینجا شروع کرد به مسخره بازی ... دیدیم که شادمهر بعد چند وقت موزیک ویدئو داد و رو سیاهی به ذغال موند ... اصن فکرشم نمیکرد شادمهر بعد اینهمه تک آهنگ اینجوری پشت سر هم موزیک ویدئو بده واسه همین خبر منو زیر سوال برد ...نقل قول:
کلاً این تاپیک و طرفدارای شادمهر همینن ... حقیقت تلخه ...
حالا بیاد شانست بزنه این خبر خرزوخان پوچ دربیاد ...(sm2)
تا الان به جرات میتونم بگم بالای 90 درصد اخبار خرزوخان در این سیزده چهارده سال در مورد شادمهر درست بوده ... چون منبعش واقعاً منبعه ...(sm120)
کاش ایندفعه هم درست دربیاد و من ضایع نشم😬نقل قول:
باور نکن میمیره احساس این دیوونه
بمیرمم تو چشمام تصویر تو میمونه
تصویر تو میمونه
زودتر از 2025 که محاله خبرش بیاد ... میره برای سال دیگه ...نقل قول:
سال دیگه منظورت میلادی یا شمسی؟نقل قول:
هر دو ...! یعنی ممکنه بعد از عید نوروز باشه ... اینطوری که گفتن چند ماه طول میکشه ... کلاً کارای شادمهر با مدیر تنبلش همینه تا به جریان بیفته زمان زیادی میبره ...نقل قول:
البته در آخرین مکالمه ای که با خرزوخان داشتم دستور نفوذ به اندرونی شادمهر رو صادر کردم ...(sm120)میدونی که نفوذ به اندرونی خـــانــــه ی بـــزرگ فقط از عهده خرزوخان برمیاد ...(sm120) خاطرنشان میسازم آخرین باری که نفوذ کرد تاریخ اشتباه داد ...(sm2) البته دو هفته بعدش اومد ...(sm120)کلاً تاریخ های اخیر خرزوخان یکی دو هفته ای اینور اونور داره ولی گراش درسته ...(sm120)
خبراش درست باشه حالا ی هفته اینور اونور اشکالی ندارند😅😅نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت های دقیق معین راهبر در مورد شادمهر
این یارو راهبر هم کشت خودشو با شادمهر یه کار بده بیرون نتونست ...
همین الان دارم یه آهنگش با تنظیم خودش رو گوش میدم ... تفاوتی با میلاد هاشمی نداره ... چهار چهارم مزخرف ...