ممر خیلی خوشحالم که بالاخره یکی از فرزندانم به راه راست هدایت شد ...خوشبخت بشی عزیزم (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر خیلی خوشحالم که بالاخره یکی از فرزندانم به راه راست هدایت شد ...خوشبخت بشی عزیزم (sm127)
اره خوب شد گفتم بهش کمک کردم تو این شرایط بحرانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو برو یه فکری بکن ..چیزی از نیکوله ..کیه در نمیادا
من هفت ساله ازدواج کردم شاسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm133) بچه چی ؟نقل قول:
(sm50)یه دختر 5 ساله دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوسکل کردی ما رو (sm2)نقل قول:
بقیه شدن وزیر نفت فقط من تو قسمت صنایع دستی کار می کنم(sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]