من بچه دارم ولی زن نه (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
من بچه دارم ولی زن نه (sm128)
نخند پسر سینه بزن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نسخه ی موبایل سایتم یه کاریش بکن فرزندم
حله بش بگو پست نذاره(sm2)حداقل میذار یه نگاهی بکنه ابهت سایت رو پایین نیار والا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلگفا گند زد کلا به همه چی کلا نوشته های سال قبل پریده عجب نوشته هایی داشتم عجب قالبی داشتم (sm74)
دیگه دوران بلگفا داره به سر میرسه نه امکانات درست و حسابی سرورشون هم که با یه دی داس می پره جمع کنن سنگین ترن
اوکی پس بزار همینجوری بمونه عزیزم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به مباركا باشه (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزوي خوشبختي (sm10)
حجاجی که زنده موندن باید تو مرحله بعد با گرگینه ها و زامبی ها مبارزه کنن
(sm2)تو مکه چه خبره
دارن به طور گستره اینبار تجاوز میکنن ولی با پوشش جرثقیل ،ازدحام جمعیت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]