(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
اقایی (sm10) بسته دیگه لاشی (sm2)، ادامه داره باز شعره ، میخواستم شعرو به عنوان پیش کشی ببرم برا محسن در وکنم بلکه از خر شیطون بیاد پایین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جنبه نداری کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پیش کش ؟ تا بگی اِ شروع میکنه من بچه ی جنگم ، من فلانم چی فکر کردی پیش خودت
آقا سینا که میگن شمایی ؟(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین درازای انتشار پارو درازا داره این مشاعره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه کِی اینجوری گفته ، تعادل داره اقامون فقط بعضی وختا لاشی بازیش گل میکنه میزنه همه رو ا دم بلاک میکنه (sm41)
خودمم دقیق نمیدونم ولی باشم یا نباشم مخلصم مهدی جان (sm46)نقل قول:
همین الان قله ی خوشبختی رو ضبط کردم (sm2)
سینجول بیا لینکو بگیر اون سری گفتم بردار یه لینک دیگه بت میدم دوباره حرف در نیاری با اون چشات(sm2)
(sm70)ولله اصلا هم تعادل ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری من پی ام دادم بست به توپ و تانک و بالک و شیفت دیلیت و هر چی دم دستش بود تو سر ما خالی کرد(sm59)
چی فکر کردی پیش خودت ؟ من بچه ی جنگن زخم خوردم نمود ما رو(sm25)(sm2)
در کنج دلم جا داری من عاشق تو واویلا (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پی ام دادی باو (sm2)من این همه پست دادم یه لایک لاقل نکرد یه پست در باره مسترینگ چشمه دادم زد بلاک کرد (sm59)نقل قول:
اخه کی این حرفا رو تکرار کرد ؟ (sm77) نه بقیه موارداش خوبه (sm59)