اینم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاش گوش نامزدی یا عروسی کردی (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاش گوش نامزدی یا عروسی کردی (sm118)
طالع بينى ماه تولد بر اساس وسايل آشپزخانه:
فرودين: گوشتکوب, جذاب و اصيل
ارديبهشت: رنده, با وقار و تند زبان
خرداد: دم کنى, نرم و دوست داشتنى
تير: صافى چاى, مهربان و زيبا
مرداد: نمکپاش, خوشتيپ و اجتماعى
شهريور: چنگال, تو دل برو و ماندگار
مهر: لوستر آشپزخانه, گيرا و نکته سنج
آبان: کابينت, زيبا و جادار
آذر: قورى, مهربان و گرم
دى: ماهىتابه, نچسب و غمگين
بهمن: دستمال سفره, تميز و ايثارگر
اسفند: ماشين ظرفشويى, مدرن و مفيد
تیر ، چای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ترم... نمیدن که ولی زور باباش زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه تو وضعت از من خراب تره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستال سفره نشده بودم تاحالا که به لطف شیما شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرداد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا دیروز کلی بارید... رفتم پارک... ولی بارون تمیزی نبود کلی موهام ریخت...نقل قول:
یکی از خوبای امسال بودنقل قول: