یعنی غیر از ما سه چهار نفر هیچکس دیگه نمونده؟! پس بقیه کجاند؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی غیر از ما سه چهار نفر هیچکس دیگه نمونده؟! پس بقیه کجاند؟!
بعد مدتها سلام به دوستان.خوشحالم دوباره پیداتون کردم.
بی مقدمه بپرسم سر آهنگ حق بده و پیش تو سایت بالا نمیومد و ما نتونستم نظر بچه هارو راجب آهنگ بدونیم خواستم کسایی که هنوز تو این تاپیک هستن نظرشون رو راجب این دو تا آهنگ بگن.
سلام داداش منم خوشحال شدم اینجا میبینمت امیدوارم بقیه بچه ها هم کم کم پیداشون بشهراجع ب آهنگایی ک گفتی از نظر من(نظر شخصی) آهنگ حق بده زیاد جالب نبود و ب صدای شادمهر نمیومد و کاملا مشخص بود از اون ترانه هایی بود ک شادمهر واسه مهستی ساخته بوده چون حس و تم آهنگ بیشتر ب صدای مهستی میخورد.احتمالا شادمهر چون دید تماشا خوب گل کرد اومد اینو هم داد بیرون ولی از نظر من کار جالبی نبود و کلا وکال شادمهر خیلی بد بود تو این آهنک. ولی پیش تو از نظر وکال خیلی بهتر بود و بیشتر ب صدای شادمهر میومد و از نظر من بهتر از حق بده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان نه خبری از خرزوخان هست نه شادمهر. شادمهر حتی دیگه استوری هم نمیذاره
ارامش قبل طوفاننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر زمانی که میخواد کار جدید بده یهو غیب میشه
یه دو سه ماه دیگه هم صبر کن حتماً خبرش میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هر چی جلوتر میره خودمم دارم شک میکنم این خبر خرزوخان پوچه ...(sm2)
احسنت ... ولی آهنگه ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین تو پتانسیل نماینده ویژه شدن خرزوخان رو داری ... اگه آماده ای بگم لقب جدید برات بزنن : نماینده اعظم خرزوخان در اخبارالدوله ...(sm120)
زمان پخش آهنگ جدید نمیدونی؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با افتخار قبول میکنم این عنوان رونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم دی ماه بیادنقل قول:
اگه میدونستم که حتماً میگفتم ... ولی به این زودی ها نیست میره برای دو ماه دیگه ...نقل قول:
(sm19) اندک اندک جمع مستان میرسند ...(sm182)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا انقد دیر؟ الان یک ساله آهنگ ندادهنقل قول:
کلاً سال 2024 کابوس موسیقی لس آنجلسی بود ... همه به فکر کنسرت بودن به هر قیمتی ... همه چیز هم از خداحافظی گوگوش و مافیای کنسرت لس آنجلس شروع شد ... توضیحش زیاده که در این مقال نمیگنجد ... وقتی گوگوش رئیس مافیا ازش به عنوان اتفاقات عجیب و غریب یاد میکنه در پست اینستاگرامش تا آخر قضیه معلومه ...نقل قول:
مثل همیشه این آمار قابل استناد نیست ... ولی خب باید اعتراف کرد مارکت موسیقی داخلی و لس آنجلسی دست رادیو افتاده و تبدیل به رفرنس شده ...
و باز هم ولی در اینکه شادمهر محبوبه شکی نیست ولی اختلاف دیگه بیش از حد غلو شده ... و ولی آخر تاکید بر اینکه سال 2024 به دلیل خداحافظی مافیا و حواشی زیادش که ترس در دل خیلی ها افتاده بود کم آهنگ بود و فقط کسانی که پخش داشتن مثل منصور با سوهو تونستن آهنگ بدن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر شادمهر محبوب هست ک با اینکه چند سالیه اُفت کرده ولی بازم هنوزم ک هنوزه اوله تا چشم امثال هومن تکاو و بقیه دشمناش دربیادنقل قول:
من همیشه گفتم قدرت نوستالژی بر هر چیزی غلبه میکنه ... به خصوص در مورد ما ایرانیا بیشتر ... خواننده های قدیمی مثل شادمهر هیچوقت خراب نمیشن چون پشتوانه دارن ... البته یه عده هستن تعصبی بی مغز و یه عده هم دلسوز ... در هر صورت حمایت میشن و هیچ چیزی نمیتونه خرابشون کنه ... در مورد شادمهر هم قبلاً گفتم هفت خان رستم رو پشت سر گذاشته و دیگه چیزی جلودارش نیست ...نقل قول:
البته اینکه شادمهر مصاحبه نمیکنه و از اون مهمتر جواب حاشیه ها رو نمیده مهمترین دلیل ماندگاری شادمهر و محبوبیت ... قبلاً هم گفتم اگه شادمهر جواب میداد به خصوص در اینستا کارش بیخ پیدا میکرد ...
یکی هم مثل داریوش خودشو درگیر جواب دادن در اینستا و فضای مجازی نمیکنه چون میدونه جای حرف زدن و نظر دادن اونجا نیست ... میره تو کنسرتش حرفاشو جلو هوادار واقعی میزنه و اینهمه حمله و فحاشی بهش میشه و هیچ اتفاقی براش نمی افته ...
رمز ماندگاری : دوری از اینستاگرام و پست گذاشتن و نظر دادن ...
و البته از جانب خرزوخان خبر رسیده که کنسرت شادمهر در لس آنجلس مقدمه پروژه ای است که در پیش داره ...
نقل قول:
احسان جان چقدر خوشحالم که شما اینجا هستی و نظرات قشنگتو میزارینقل قول:
این حرفایی که زدی کاملا درسته
حتی تو زندگی شخصی ما ادما هم صدق میکنه
توضیح دادن کار بسیار اشتباهیه فقط با کارات میتونی عیار خودتو نشون بدی
یادم باشه این حرفات استوری کنم (sm128)
(sm19)نقل قول:
توضیح دادن در فضای مجازی مثل خودکشی میمونه چون هویت واقعی نداره ... یکی مثل داریوش میره تو کنسرت حرفاشو میزنه چون هویت مخاطبش مشخصه تیری به سمتش نمیاد و حرف نزدن رو صلاح نمیدونه ...
هر گونه استفاده بدون اجازه از تحلیل ها و نظرات بنده بلامانع است و تعقیب قانونی ندارد ...(sm120)
یعنی واقعا این چ پروژه ای میتونه باشه که ب کنسرت هم مربوطه؟!!!!نقل قول:
چه قد دلم برای بچه های پیج تنگ شده...
پارسا۸ و فربد و پیمان ی عزیزی هم بود که همیشه زمان آهنگ های شادمهر نظر کارشناسی میداد اگه اشتباه نکنم اسم آی دیشcandelبود و خیلی دیگه از بچه های پیج که زمان پخش آهنگ شادمهر از دو سه روز قبل اینجا غوغا بود.واقعا قدر روزای خوبو ندونستیم الان بچه ها ۹۰ درصدشون نیستن.درسته شادمهر کاراش افت کرده ولی همیشه چالش بود تو این فروم.ی سری از بچه ها هم تو فروم teh songهم بودن.کاشکی بچه ها دوباره پیداشون بشه
من تو همه آهنگ هایی که شادمهر داد طرفدارش بودم و دفاع کردم از کارهاش ولی سر آهنگ برنده و کوه و دست من نیست و همچنین آلبوم تصویر به شدت انتقاد کردم آهان بارون دلم خواست به خاطر وجود دختره ریحانه پارسا.ولی واقعا دلتنگ اون روزای قشنگم.منم مثل مسعود همیشه منتظر ی خبری از آهنگ جدید بودم اما چون مسعود از همه میپرسید از آهنگ جدید چه خبر من دیگه نمیپرسیدم(:
خخخخخخخ😂😂نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یادش بخیر چ دورانی بود. من مطمئنم اونا نمیدونند فروم برگشته وگرنه میومدند. من خودم هم چند وقت پیش شانسی گفتم بذار ببینم میاد بالا ک یهو دیدم اومد. قبلش تا چند ماه هرچی میزدم نمیومد پیش خودم گفتم ک دیگه حتما کلا فروم برداشته شده. حتما بقیه بچه ها هم در جریان نیستند فروم برگشتهنقل قول:
باور میکنی منم مشتاقم بدونم این پروژه چیه ...! ولی من همچنان به خرزوخان و خبراش اعتماد کامل دارم ...نقل قول:
یادش بخیر یه مدت از فروم اخراج شده بودم ( اختلافات و دعواهای شدید و عجیب غریب (sm120)) رفتم ته سانگ اکانت ساختم ...(sm120) فک کنم آلبوم تجربه کن بود یا تصویر دقیق یادم نیست ... یه خبری اومد گفتم فرداش بچه های همین موزیک باران که اونجا هم بودن ( نام نمیبرم ) به ادمینش گفته بودن که خبراش رو حدس میزنه و این حرفا ... ادمینش به من میگفت نوستراداموس موسیقی ...(sm120) اتفاقاً ایده نام گزاری خرزوخان ( رفیق بنده ) از همونجا به ذهنم رسید ...(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اینکه قصد این از آوردن اسم شادمهر معلومه کاری ندارم ولی صبر شادمهر در جواب ندادن به اینهمه خزعبل واقعاً عجیب و ستودنیه ... یک لحظه خودتو بزار جای شادمهر که هر روز یکی بیاد سرک بکشه به زنگی شخصیت ببین چه حالی میشی اگه جواب ندی ... شادمهر به اندازه کافی محبوب هست که نیاز به دیده شدن اینجوری نداره و مثل بعضی ها احتیاجی به وایرال شدن کثیف با زندگی شخصیش نداره ...نقل قول:
به نظرم این یکم فرق داره با بقیه بالاخره داستان اینا باهم شد آلبوم زیبای خیالی نیستنقل قول:
ولی باز شادمهر جوابشو نداده ادم بزرگیه
هیچی نباشه عشقشبود حالا چرا و چطور این رابطه کار نکرده رو نمیدونم
ولی آلبوم خیالی نیست خیلی قشنگ بود
ژینا
خیالی نیست
میخوام برم
فال قهوه
بگو از کجا
باور
(sm77)(sm77)
سلام آقا احسان خوبی داداش؟! خبری چیزی نداری ؟! پس کِی این آهنگ جدید را میخواد پخش کنه؟
سلام آقا مسعود ...(sm127)نه فعلاً خبری نیست ... آهنگ جدید حتماً فوریه میاد رد خور نداره ...نقل قول:
البته در مورد پروژه جدید هم چیزهایی شنیده شده ... خبر قطعی بشه در کسری از ثانیه تو همین تاپیک خبرشو میزنم ...
ممنون احسان جان.فوربه ک میگی یعنی تا دوماه دیگه خبری از آهنگ نیست؟؟؟. نفهمیدی پروژه در چ مورده؟!!نقل قول:
آره میاد خیالت راحت ... بعیده به پایان سال برسه ولی آهنگ جدید قطعیه ...نقل قول:
در مورد پروژه دروغ چرا شنیدم در مورد چی بوده ... حالا بهش گفتم که خبر قطعی که گرفت اوکی داد میگم چه اتفاقی افتاده ... چند روز آینده منتظر باش حتماً خبر قطعی در همین تاپیک ... همینم نباید میگفتم چه واقعاً براش بد میشه ...
دمت گرم احسان جون. پس چند روز دیگه همینجا با خبر از پروژه از خرزوخان 😅😅 بیزحمت تاریخ پخش آهنگ جدیدم ازش بپرس که دوتا خبر داغ بهمون بدی.یکی پروژه و یکی تاریخ آهنگ😘نقل قول:
(sm19)نقل قول:
تاریخ آهنگ باید یه نفوذ دیگه صورت بگیره از منفذ دیگه ...(sm120) ولی باشه بهش میگم در بیاره کاری نیست از دستش برنیاد دستش حالا حالا ها بازه ...(sm120)
فقط اخبار خوبی در مورد پروژه به گوش نمیرسه ... تا ببینیم بالاخره چی میشه ...
دمت گرم آقا احسان ممنون.... چرا چی شده مگه؟!!!! پروژه پروژه خوبی نیست یا کنسل شده ک میگی خبرای خوبی ب گوش نمیرسهنقل قول: