(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست چپم درد میکنه (sm81)
حالا اگه دست راستم بود میگفتین به خاطر ژقه (sm59)
چیلیم ... (sm50)
پاره ترین چِت ... (sm172)
(sm50)
- (sm50)
(sm132)(sm132)(sm132)(sm132)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
وظیفه اساسی ، در زندگی این نیست که ببینیم چه چیزهایی در فواصل دور و مبهم پنهان است ، بلکه کار اصلی ما باید صرف شناختن و آشنایی با چیزهایی گردد که در نزدیکی ما قرار دارد .
ما در هیچ سرزمینی
زندگی نمی کنیم...
منزل حقیقی ما قلب کسی است
که دوستش داریم...
(sm50)
همه روزامون شده تکراری (sm88)
(sm50)
ویار لواشک نگرفتی عزیز (sm2)
چند ماه اضاف خوردم 6 ماه نخاستم نشان بدم (sm2)
(sm2)اضاف برا چی
به خاطر دعوا - غیبت . فرار از سیم خاردار برا یه پاکت سیگار (sm50)
6 ماه اضاف؟؟؟؟؟؟؟ چکار کرده بودی مگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یک روزم اضاف نداشتم .
خب شما بچه سالمی بودی بچه مثبت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت سربازی که اضافه نخوره سرباز نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره من سر به زیر بودم. با کسی کار نداشتم. شر نبودم.هیچ کس را هم اذیت نکردم تا اخر پایان خدمتنقل قول:
البته 3 ماهش مال دفترچه بودا شانس بدم مال چند نفرو نامه زدن بخشیدن (sm3)
من سگ حارم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
حالا خوبه سربازی رفتی منو بگو معاف شدم (sm50)
باور کن .وقتی قدیمی شدم . به من گفتن تو دیگه کی هستی چرا از جدیدا کار نمیکشی . مگر باتو پدر خدمتی هات با تو بد رفتار نکردن.نقل قول:
به حرف هیچ کس گوش ندادم فقط گفتم این بنده خدا ها هم انسان هستند مثل من و تو . اونها بویی از انسانیت نبرده بودن. فقط قدرت میخواستن.
وقتی من رفتم اون جدیدا گریه میکردن که چقدر ادم خوبی بود. این ارزش داره یا اینکه پشت سرت فحش بخوری.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بحالت. اصلا خدمت خوب نیست.(sm2)
خیلی هم خوبه بری سربازی مرد میشی مرد قدر زندگی بیشتر میدونی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من خودم خدمت رفتم. میگن خدمت میری مرد میشی . همش دروغ . هیچکس با خدمت رفتن ادم نشده . به نظرم همون ادمه هیچ تغییری نکردهنقل قول:
(sm9)نقل قول:
این کادری های ارتش توی جایی که بودم خیلی کثیف بودن ..
یه سرباز شیرازی کثیف حروم زاده ای بود که مث سگ ازش بدم میامد
من توی مرخصی بودم اومدم . یه جریانی رو برام تعریف کردن که 15 روز امدم بیرون از محیط اونجا
توی بوفه یه پسری بود عنبر سرهنگ م بود همچین ریزه میزه بود بچه تهران خوش صورت .
بوفه و اتاق سرهنگ نزدیک پست موتوری بود این دیوث شیرازیه نگهبان بود طرف میاد تو بوفه اینم میره اونجا بهش تجاوز میکنه می فرستن بازرسی
(sm25)
نقل قول:
(sm77)جدی میگی ؟؟؟
نقل قول:
عجب کادری های کثیفی.... محیط خدمت میگم کثیف الوده اس. حالا من کادری نشنیده بودم.
ولی سربازا شیطنت میکردن باهم . مثلا فلانی اوبی بود (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز آخرین روز از سال 2017 میلادیه .سال جدید شمسی که برامون چیزی نداشت امیدوارم سال جدید میلادی شروع شادی ها و خوشی ها باشه برای همه (sm127)
امیدوارم که جوان های بیکار . برن سرکار لیسانس و فوق لیسانس های بیکار . کار پیدا کنند. انشاا.....نقل قول:
تو که معاف شدی بایدم تعجب کنی خخخخنقل قول:
(sm21)نقل قول:
از بازرسی اومدن حتی سرهنگشو هم عوض کردن یه سرهنگ تمام گذاشتن جاش همه مث سگ ازش می ترسیدن ولی کار درست بود خدایی با من بهتر از فرمانده ی قبلی رفتار می کردنقل قول:
(sm138)نقل قول:
از گفتن خاطرات شخمی خدمتت دست وردار دیوز(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]