(sm54) به جان خودم تازه اضافه كرده اينونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبود عصري چنين چيزي
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54) به جان خودم تازه اضافه كرده اينونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبود عصري چنين چيزي
خیزش (sm118)
نه بابا راحت باش مثلا محسن یگانه میاد اینجا میگه البوم حباب جز ۳ البوم برتر تریخه مگه بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) توهمن همشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اولی کدوم خریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دومیه رو صفا می کنم عالی داره میره جلو
سلاااااام پيموننقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري ؟ (sm19)(sm19)
صعیف ترین کارهاش همونایی که درباره اعتقاداتشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بی سی ... نقی .. مهدی ...
این آهنگا هیچی ندارن از نظر من .. نه شعر درستی نه تنظیم درستی
فقط خواسته یه چیزی خونده باشه
صدا و هوشی که تو آهنگسازی داره هیچکس نداره قدر خودشو نمیدونه
به من طرفدارش ربطی نداره اعتقادات دینیش چیه
اگه اینطوری بود که طرفدارای کوئین الان همه ایدز داشتن(sm70)
تقدیم به مرتضی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان ریده