[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm81)
احیانا از خطه شمال نیستی ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضی هستیم ازش --- (sm87) ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا پاسخ ماندن یا نماندن را می دهم. جواب من ساده است در ۱۱ ماه اخیر هم گفته بودم هواداران ایرانی را دوست دارم، نشان دادم که متعهد هستم که این پروژه را جلو ببرم اما هیچ پیشنهاد محکمی برای ماندنم نیامد. برای من افتخاری بود که برای ایران کار کنم، برای هواداران ایران. همیشه برای ایرانیها در قلبم یک جایی دارم. عاشق ایران و ایرانیها هستم که همه عشقشان را به من دادند، اما ازدواج موفق نمیتوان فقط یک طرف بخواهد. این فیسبوک و شبکههای اجتماعی نیستند که تصمیم بگیرند و در نهایت هم جوابی نیامد، امروز تشکر میکنم. من ایران را همیشه در قلبم نگه می دارم".(sm81)
(sm2)40 چروک دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مثلا کاتمن هیچی بارش نیس همشم درست در میاد (sm2)
منو بگو اول زدم برد اروگوئهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد عوض کردم
المان هلند برزیل فرانسه
نیمه نهایی (sm121)
بعد از ایویچ بهترین مربی خارجی تیم ملی(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صعود به عنوان تیم اول(sm59)
یادش بخیر ایویچ خیلی نامردی کردن در حقش(sm25)
اره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم ترکی احیانا ؟(sm59)
خوبه یه چی یادت دادیما هی بگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجولم اون بالا بالاهاس همچنین ممر (sm2)
(sm59) کلا شمالیا توو پیش بینی خوبن نمی دونم این احمد چرا می رینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده آذری هستم (sm59)