(sm2)ایران تنها جاییه اهنگو کاور میکنن تنظیمم همونه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ایران تنها جاییه اهنگو کاور میکنن تنظیمم همونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حوصله نداشتم ادامه بدم کاورا از دستم در رفته
ماه پیشونی تو قصه .
فکر بیداری تو خوابه
خورشید هفت آسمون نیست .
عکس خورشید توی آبه
(sm50)
هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید از برنامه ایرانسل من بخری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان تو سه ساعت شبی 20تا30گیگ میگیرند (sm128)
ایرانسل من دیگه جه کوفتیه (sm2) نسخه ویندوز که نداره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اندروید باید نصب کنم ؟
yesنقل قول:
ببااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااار تا خود صبح (sm172)
مسافرا که برن ... (sm50)
شک ندارم که تو برمیگردی
فرصت خوب من از دست برو ... (sm50)
(sm50)
(sm74)
اگه هیچکس توی دنیا از شما بدش نمیاد، حتما یه جای کارِتون میلنگه! (sm50)
هاوس
جوکر : وقتی دنیا علیه شماست ... امن ترین مکان برای مخفی شدن ، دیوانگیست!! (sm172)
نصب کردم ولی میرم رو برنامه این میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جه کار کنم ؟! (sm81)
تف تو این گوشی ما وای فای هم روشنه میگه ارتباط برقرار نیست دیوث (sm3)
صد بار باید دکمه پاورشو بزنی بعد از 5 دیقه صفحه ش روشن میشه .. (sm2)
پولم ندارم اینو پرت کنم یه گوشی بگیرم (sm172)
الان حل مشکل نت تو تبدیل به یکی از معظلات کنونی جامعه شده (sm2)
ینی اگه کسی مشکل نت تو رو حل کنه باید در مایکروسافت استخدام بشه (sm2)
خوبه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه نظر ؟ (sm120) به نظرم این مشکل تو تنها فاییده ای که برای اینجا داره اینه که یه چند صفحه اسپم ول داده میشه از سوت و کوری در میاد اینجا(sm120)نقل قول:
یه سری که منتظرن (sm2) یه سری که در کمینن (sm2) و از همه با حالتر : تو دیگه نیا اینجا تا من بیام (sm2)
نقل میگیری همیشه عکسو پاک کن (sm70)میگم سرعتش خوبه ؟ ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا برنامه ایرانسل من رمز عبور میخواد جه کار کنم (sm2)
(sm77) عکس ؟ عکسی نیومد واسه مننقل قول:
خلاصه لج و لجبازی شده (sm2)باید یه فکری بشه (sm2)نمیشه که همش گفت اَه ... (sm2)
(sm54)نقل قول:
بابا اسی یه تومن پول بم بده کادوی تولد من برم یه گوشی بگیرم (sm2)(sm51)نقل قول:
به هاشمی بگوید عملیات لو رفته است
گفت :اقای هاشمی گفته من مقلد امامم و عملیات باید انجام بشود
۱۲ هزار کشته و زخمی برای ایران برجا ماند البته عراق اعلام کرده بود که در برابر هر کشته عراقی، یکصد سرباز ایرانی کشته شدهاند
هزاران تن از نیروهای ایرانی کشته شدند بطوریکه اجساد نیروهای ایرانی سطح میدان نبرد را پوشانید
هنگامی که ایرانیهای عقب نشستند هزاران جسد را در منطقه جای گذاشتند.
وقنی بدجوری دلت میگیره
وقتی گریه دیگه بی تاثیره
کی نوازش میکنه دستاتو
کی مثل من بغلت میگیره ... (sm50)
باز نمیشه (sm54)نقل قول:
اعع تولدته ؟ تولدت مبارک صد سال به اون سالها (sm176)(sm120) والا دو هفته ی دیگه تولد خودمه بزار ببینم یکی کادویی چیزی برام میاره یا نه (sm2)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نه تولدم ماه اوله .. اینو الکی گفتم که تو پولو بدی (sm2)(sm30)
ماه اول دیگه چیه (sm2)مگه کلاس اوله (sm2)نقل قول:
آی اونایی که میایید راک و متال رو نقد میکنید سخت در اشتباهید استاد در 1 دقیقه توضیحات کامل رو داده در این مورد
د گاد از دد خدا مرده الله اکبر کفر رو نگاه
(sm2)منظورم همون فروردین ماهه ..نقل قول:
که ای کاش اصن نمیومدم دنیا .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
این قضیه تیم زنان ملوان چی بوده که گفتن نمیتونیم دلیلشو تو جامعه عسلامی بگیم
(sm2)وی با بیان اینکه همسرم تاکنون حتی دوست نداشت در آن جشن نیز عکس داشته باشد و عکسی نداشته، از این به بعد هم تصمیم دارد در محافلی که عکس گرفته میشود حضور نداشته باشد، گفت: من اگر شخصاً فضای مجازی را قبول داشتم، اینستاگرام و تلگرام شخصی میداشتم، اما عکاس در ثبت عکس میتوانست دقت بیشتری کند تا عکس مناسبی ثبت کند، اما متأسفانه به جای اینکه محرم ما باشند و عکس مناسبی نشر دهند، عکس دمدستی خودشان را چاپ کردند.
غفوریان در پایان ضمن اشاره به اینکه همسر من از خانوادهای است که حجابشان درست است و چادر را برگزیدهاند، هم مانتو و هم چادر برای من قابل احترام است،گفت: روز برگزاری جشن حافظ باد وزیدن گرفته بود، اما با تمام این تفاسیر کدام مرد راضی میشود همسرش با مانتویی باز در یک جمع حرکت کند. باید به عقاید یکدیگر احترام گذاریم و از انتشار هر سخنی پرهیز کنیم.
4تا بازیکن دو جنسه داشتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اینکه تکراریه تیم ملی هم ایجور بود تازه لنگا رو میدادن بالا تو اردوها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس داری ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اونجور که من چند روز پیش خوندم دلیل هاش کمبود بودجه و تبعیض جنسیتی که زنان نمیتونن یه تیمو اداره کنن و فساد در اردو و وجود چند بازیکن دو جنسه (sm120)