بچه شعور نداره یه بار ازش تعریف کردیم رید به خودش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه شعور نداره یه بار ازش تعریف کردیم رید به خودش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم حالا که من ک. بدم فرجی نمیشه تو بیا بده شاید فرجی بشه خوب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)تحویل شو دیگه لعنتی
میخوای به جاش یه چی به تو بدم ؟(sm120)نقل قول:
الان چه گلی به سر خودت می زدی که یه ساعت دیگه بزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین جق 94 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد خاک بر سری میدی این اخریا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاسد نشده؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایه ها منتظر موزیک ویدیو شادمهرن ؟(sm120)
فکر خوبیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما سطحی کار میکنیم شما عمیق (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگه فاسد شده میزنم دانلود idm باز میشه ولی تراکنشی انجام نمیشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالای قبل که این موقع ها حالت روحانی داشتیم سالمون تخمی شد (sm120)امسال که تو عن داری حرفای خاک برسری میزنی معلومه سالمون چی میشه (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
دیوث تو منو تحریک میکنی خوب (sm120)نقل قول:
من خودمم تحریک نمیتونم بکنم تو رو چه جور تحریک کردم؟(sm120)نقل قول:
یه ساعت دیگه می خوام تغییر کنم الان زود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراکنش من نمیدونم باید از بانک بپرسی (sm120)نقل قول:
واستا اپلود کنم (sm120)
جناب سال 94 عزیز
ناموسن سال خوبی باش
.
.
.
.
.
.
.
نزار 4 روز دیگه رومون به رو عمت باز شه (sm120)
دلرا عجب مجله هایی گذاشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها منظورتون از استاد کیه که به 8-1/2 نمره 0 داده ؟
فراستی
استاد مسعود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط --MOHAMMAD-- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت داره ؟
(sm77)
وبلاگنقل قول:
بده آدرسشانقل قول:
اون که کصخله باو
بش میگم نظرت درباره فایت کلاب چیه کم مونده بود بزنتم
میگه فقط هیچکاک با بعضی آثار برگمان(sm70)
ها ولی این نمره هارو یکی از طرفداراش وبلاگ داره میره می پرسه منتشر می کنهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این نمرات تو این وبلاگه
در دنیای تو ساعت چنده: یک و نیم.
رخ دیوانه: نیم.
ارغوان: نیم.
من دیه گو مارادونا هستم: نیم.
بقیه، صفر. بعضی هم ماقبل صفر.
(sm2)
سایت داره که فعال نیست یه وبلاگم هست زیر نظر یکی از طرفداراش اداره میشه که فعال تر از سایته و تنها راه ارتباطی (sm120)نقل قول:
این سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم وب
بوی عیدی ، بوی توپ
بوی کاغذ رنگی
بوی تند ماهی دودی ، وسط سفره ی نو
بوی یاس جانماز ترمه ی مادربزرگ
با اینا زمستونو سر می کنم
با اینا خستگیمو در می کنم …
شادی شکستن قلک پول
وحشت کم شدن سکه ی عیدی از شمردن زیاد
بوی اسکناس تا نخورده ی لای کتاب
با اینا خستگیمو در می کنمفکر قاشق زدن یه دختر چادر سیاه
شوق یک خیز بلند از روی بته های نور
برق کفش جفت شده تو گنجه ها
با اینا خستگیمو در می کنم …
نوروز همگی پیشاپیش مبارک
۸- قوی ئیل یا سال گوسفند. (چینی ها آن را سال بز می نامند.)
اهنگ دکتر اصفهانی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط --MOHAMMAD-- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر منتقدی یه سلیقه ای داره!
هیچ فیلمی رو در تاریخ سینما نمیتونیم پیدا کنیم همه نظرات مثبتُ یکجا داشته باشه منهای بعضی اثار برگمان که از فلاسفه ونظریه پردازان تا منتقدی بزرگو حتی منتقدین دم دستی همه روش صحه گذاشتن (sm120)
فراستی معتقد به مکتب فراملیستی تو سینماست و اینم کتبی که طرفدارای خاص خودشُ داره هر چند من به صورت کامل موافقش نیستم!
دوست وبلاگی: دلتون به حال کدوم فیلم سوخت؟ یا بهتر بگم فیلمی که حسرتشو خوردین که فیلم خوبی میشد ولی حیف و میل شده و در نیومده؟ مسعود فراستی: دلم به حال خودم سوخت که وقت عزیزم را گذاشتم و این همه اراجیف دیدم.(sm2)
تی وی رو چه جور میگیری ؟(sm70)نقل قول:
نت (sm70)نقل قول:
خوابم گرفت (sm115)