نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز از اوتارم خوشت نیومد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز از اوتارم خوشت نیومد (sm2)
حتما برین جلو خدا هم پشت توننقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نریم جلو هم خود به خود ... خودش جلو میرهنقل قول:
هادی حالا خدمت اموزشی - یگان کجا بودی ؟
(sm74)(sm74)(sm74)
آموزشی کرمانشاه بودم . هوانیروز .نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم چند ماه منطقه سرپل بودم . اتقالی گرفتم آمدم پادگان
هی دنیای بد (sm74)
واقعا ؟ الان مال تو زده انلاین . پیام دادم یه تیک میزنه . از کجا باید بفهمم که فیلتره (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلتر شکن سایفون رو راه اندازی کنید عالی کار میکنه
مال من نی . سایفون وصله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)نقل قول:
(sm2)مال من که کار میکنه همین الانم یکی بهم پیام داد گفت ف.یلتره
شاید باورتون نشه من هنوز شیلتر شکن هم راه اندازی نکردم ولی وصلم (sm59)
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من می ترسن (sm50)
باور کن ممدحسین الان چندتا از دوستانم اینکار رو کردن و بدون مشکل وصل هستن
والا برای من کار نمیکنه حتی با شیلترشکن (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فک میکنم هنوز کامل همه شهر ها نرسیده . چند دقیقه دیگه احتمالا مال ما هم قطع میشهنقل قول:
عجب بدبختیه
دهنشان سرویس (sm178)نقل قول:
خوراکه ماشینه و تنهایی این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خوشالیا الانه بچه ها قدیم برگردن باران(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خجالت بکش هادی جان امیر فهمید که چه کانالی داری (sm59)
(sm2) هادی
دختربازیه ما رو هم رید از این به بعد باس بریم دیگه خیابونا دور دور به جا دور دور تو نت(sm2)نقل قول:
اغا همه گوگل الو و ویسپی بنصبن(sm118)
این دوتا هم مسدود کنن با واتس اپ چه میشه ملت بر میگردن دیگه به کارا و زندگیشون(sm132)
امیرو خواسی اون هکه پروفو بگیری بگو دونگی بگیریم هزینه نصف بشه(sm59)نقل قول:
البته اگه منصرف نشم فلن دو دلم به خریدنش(sm111)
نسخه دسکتاپ شیلتر نیس دیوث(sm134)نقل قول:
چند تا از اون کانال خوبا رو پ خ کن(sm59)
واسه فروماس (sm132) پروفایلو شیک میکنه استاتوس دارو....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ilgar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)
چه کردی با عشق قدیمت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوماش؟(sm51)نقل قول:
چطوری هادول(sm127)
مال ما هم تا یه ساعت پیش وصل بودااا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminaminamin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اییییییول
خوشمان آمد
صداشون هم خوبه ها