به گزارش "ورزش سه"، خامس رودریگز گل اول رئال را روی پاس رونالدو، البته در شرایط آفساید به ثمر رساند
چه سوزشی داشته واسه ورزش 3 (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به گزارش "ورزش سه"، خامس رودریگز گل اول رئال را روی پاس رونالدو، البته در شرایط آفساید به ثمر رساند
چه سوزشی داشته واسه ورزش 3 (sm120)
پس خیلی دیوز نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی اونورُ نگا کردم زیادم جالب نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال امسال داره ميتركونه (sm111)
یه شایعه ای شده رضا رویگری فوت کرده ؟ (sm54)
من با لب تابم بازی من یو رو میدیدم با تلویزیون بازی رئال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش دوستان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه بود خودشم تکذیبش کرد(sm98)
خدارو شکر (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی تو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم سعادتیم (sm132) من که هستم تو کجایی؟!(sm51)