نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همچنین (sm176)
اسمتم نمیدونم (sm54)
خواستی عضو شو فضای جالبی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همچنین (sm176)
اسمتم نمیدونم (sm54)
خواستی عضو شو فضای جالبی داره
(sm74) یه عزیز دور ازخودمنقل قول:
خوشم میاد خرد و فهم دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید هستم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله نیست (sm25)
ایشالا که بهم برسید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
فکر میکردم فقط خودم از این عزیزا دارم(sm172)
ریدی میخوای جمش کنی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال ما خار داره ..... گلامون
مرتیکه یه وقفه میندازه وسط گفتنش تا ابهام داشته باشه (sm120)
من طرفدار تیمی هستم که بازی جوانمردانه رو در دستو کار خودش قرار بده فرقیم نداره پرسپولیس باشه یا پیروزی(sm50)(sm59)
نقل قول:
حوصله (sm172)