پیمان یه پیانو هست چقدر قشنگه نمیدونم کار کیه کامل هم نیست (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان یه پیانو هست چقدر قشنگه نمیدونم کار کیه کامل هم نیست (sm178)
باز بدون مشخصات و اسم پیدا کردی فربد (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یه کاری کن خواهشا دفعه بعد دیدی اسم نداره دانلود نکن که بعد اگر خوشت اومد درگیرش شدی دربه در نگردی دنبال صاحب اثر (sm121)
بفرس بیاد ببینم شنیدم تا حالا
البته اگر اشکالی نداره با اجازت فردا گوش بدم چون دارم میرم شام و بعدم خواب ..
اینو توی اهنگ های پیشواز پیدا کردم(sm120)
فرستادم
کوتاه بود همین الان گرفتم گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده تا حالا نشنیده بودم
چقدرم آرامش بخش و خشگل بود کاش کاملشو بتونی گیر بیاری
احتمال زیاد ممر بدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بدشانسی ایرانسل زده کدشو حذف کرده وگرنه مشخصاتش بود تو سایتش
اینو گفتی یه ویدئو هست کاور یکی از قطعات ترنسِ که طرف با پیانو تنظیمش کرده و تک نوازی اجراش میکنه
فوق العاده برای توصیفش کمه فکر کنم حتما خوشت بیاد
آپ میکنم سر فرصت بهت میدم
نقل قول:
مگه آهنگای بدون کلامُ هم مشخصانش رو درج میکنه ایرانسل؟
اره بعضیاشو میزنه همراه اول که بیشترشو میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسینقل قول: